something to talk about…

SALAM RAMADHAN 1430H

Posted on: August 22, 2009

Assalamualaikum….


Di sini T ingin mengambil kesempatan untuk memohon maaf kepada kalian semua, jika ada T tersalah, terkasar kata atau bicara sepanjang berblogging ni. Selamat menjalani ibadah berpuasa tahun ini ye! Semoga kita semua memperolehi keberkatannya. Amin. Insya Allah..


Pada 18/08/09 baru ni, B g amik anak-anak kat sekolah.. Dan balik ke rumah, mandi, solat.. Pas tu dia bawak anak-anak masuk ke opis. T kena stay.. Ada banyak keje… Dalam pukul 8.30 malam, kami pun keluar makan di kedai yang baru dibuka dekat opis hubby ni.. Restoran Orang Pattani.. Mee Hoon Sup dia sedap!!

Pada 19/08/09 T dan hubby, bawa anak-anak mendapatkan rawatan di Hospital Temerloh.. Sebelum ke sana, T singgah ke Farmasi. Beli mask tu.. Sekotak RM35.. Ada 50 keping.. Then kami terus menghala ke hospital…

Sampai kat sana T berjumpa Waty, kawan sekolah T dulu.. Memang sebelum datang ke hospital tadi dah msg ngan dia kata nak g hosp jugak.. Seronok dok berbual-bual dengan u tadi Waty!! Taklah boring menunggu giliran kita tadi.. Hehhe.. Gambar-gambar ni Nur yang amik..


Adalah dalam sejam setengah kami di hospital tadi.. Alhamdulillah, doc kata anak-anak T ok.. Sian anak Waty, kena amik darah.. Tapi, Alhamdulillah jugak.. Dia ok dan terus boleh balik..
Selepas keluar dari hospital, kami singgah makan tengahari di Restoran S.Z. Rahmah di Jalan Maran.. Sebelum pegi call dan suh dia simpan Ikan Patin Gulai Tempoyak tu.. Itulah satu-satunya yang tinggal.. Dah rezeki kami, hehe.. Kenyang makan tadi..🙂

Anak-anak dapat MC today.. Tu ubat-ubat diaorang..

Gambar ni pada 20/08/09.. T goreng mee pas balik dari opis dan amik anak-anak kat sekolah.. B g KL ari ni..

Untuk dinner hari ini (21/08/09), T masak Rendang Ayam…

Sambal Ikan Bilis + Kacang + Kentang..


Anak-anak tak sabar nak makan nasi dah.. Masa ni T tengah goreng Ikan Tenggiri..

Ikan Tenggiri Goreng.. Alhamdulillah.. Dengan rezeki kami hari ini..

Nur layan makan choc date ni.. Too sweet lor!!

B beli dekat 15 kotak Kurma ni.. Bagi kat kawan-kawan dia.. T cakapla, nape tak tunggu T amik gambar dulu.. Dia cakap, oloh.. Hehehe..
Hari ni (22/08/09), T balik kampung T.. Ala, dekat aje.. Dalam 1/2 jam drive dh sampai pun.. Berbuka puasa dengan Ma, Abah dan adik-adik T.. Tak sabar-sabar rasanya!!
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!!
HAVE A GREAT WEEKEND!!
TAKE CARE OK!!
** So .. so sorry, dh lama tak menjengah kawan-kawan di blog.. Nanti t g singgah ye? Tq pada yg sudi melawat T.. T dok bz melayan facebook!!.. Hehehe.. **

9 Responses to "SALAM RAMADHAN 1430H"

SALAM RAMADHAN UTK KAU JUGAK..🙂

Wahhhhhh..melayan pesbuk plak ye? aku pon layan gak tp tak bape reti lagi le..kihkih

Assalamualaikum..selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak Ti and family……

selamat berpuasa.
wah hospital tu penah pegi dulu🙂

Salam Ramadhan ruzi..alhamdulillah Nur & adib ok ye..kita kat umah ni memang beli mask sekotak2..1 box yang ear-loop tu 1 box lagi yang ikat..senang nak guna kalau pakai tudung😀
Kita pun suka bangat choc date Yusof Taiyob tu..kalau beli memang kita & lan je yang menghabiskan..😀

salam ramadhan utk anda sekeluarga, semoga ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan … insyallah =)
FarEast
http://empayarcanon.wordpress.com

Salam Tie…

Yak, yak , Yayyy…
Keep on blogging…

The,heh, heh…
samalah kita leka ber Face-Booking tak menang tangan nak ber-blog…

Salam Ramadhan utk Tie sekeluarga…

Terima Kasih sudi kunjungi blog saya…

Salam keindahan Ramadhan akak ucapkan utk u sekeluarga, semoga sejahtera & gembira selalu hendaknya…

haaa saya mmg sengaja bukak blog kak T lepas buka.. haaa nasib baik😛 [ akan tetapi tgk blog kak T teruss tingat pasa ramadhan huwaaaa]😦

waty yg jeliterr tewww.. ahaks

salam ramadhan akak ruzi ittewww

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: