something to talk about…

HILANG…

Posted on: May 26, 2009

Assalamualaikum…

Sekadar beberapa keping gambar… Semenjak “kehilangan” T.. Seminggu nan lalu..🙂

Ni hadiah untuk cikgu-cikgu anak-anak T…. Ada lagi barang-barang IKEA yang T shopping ari tu.. Tak sempat nak beli hadiah lain dah..

Makan pulak.. Tapau aje.. Dah lama tak masak-masak.. Nasib baik cik abe sporting!! Siap bagi galakan.. “Tak yah masaklah.. abang beli aje.. senang”!! Hem…😀

Adik bongsu T.. Keje kat opis suami T jugak.. Dia dh apply utk sambung degree kat UITM, Shah Alam pulak.. Insya Allah..

Satu petang.. Menjamu selera di opis B..

Sebelum hantar anak-anak ke sekolah tadi.. Diaorang mintak suh beli KFC.. Belikanlah untuk mereka…

Maaf sebab dah lama T tak menyinggah menjenguk kawan-kawan.. Memang tak ada masa nak melayan blog & etc.. Busy betul kat opis tu.. Ada masa rehat pun untuk solat aje.. Then sambung buat kerja.. T g opis kul 1 tgh hari.. Balik lak dalam pukul 6 ptg atau 7 mlm.. Even isteri boss.. Tapi tak adalah nak goyang kaki bagai.. Kerja tetap kerja.. Dia layan T sama cam staff dia yg lain.. T banyak nak prepare document.. Client dtg nak sign.. Minggu ni anak-anak exam sebelum cuti sekolah.. Tapi Adib demam sejak ari Sabtu lagi.. Nur sihat.. T dah pesan kat Adib.. Jawab exam baik-baik.. Score berapa pun ummi tak kisah..

Itu saja buat masa ini.. To all my dear friends.. Have a nice day ok!! Enjoy your life… :-O

16 Responses to "HILANG…"

T…bz dgn keje ya?? takpe..faham tu…. balik mesti dah penat kan… it’s ok..settlekan keje T dulu..nanti kalau free, baru ronda blog kwn2… apa2 pun take care!!!

patut ar lama xhapdet blog
kak t dh jd bos kt opis abg ehh..ee

gitu la kak ti kan, bile dah start keje ni mmg busy, mase tuk berinternet pun terbatas…takpe kakti, yg penting ble dah tak sibuk tu kak ti jalan2 le blog kawan2….

mmm…xpe kak…busy2 pun kat opis hubby sendiri..puas hati kan….

kalu zana…rasa seronok yg amat dpt berbakti kat opis hubby sendiri kak…..makin semangat nak buat kerja…

take your time kak…
ada masa baru ler jenguk2 rumah kengkawan yerk..

to adib
gud luck utk exam
hati2 jawab soalan2 pereksa tu..

salam T… erm itu lah T dah kene penangan keje nih hehehe… walaupon sekerat hari tapi tetap penat kan?.. tQ jugak sbb singgah blog awien walau pon x sempat cayunk u >:D<

ooo kak T dh keje ek…tak per, lawat blog kwn2 lps settlekan keje🙂

sama la kita T busy memanjang….
heheheheh kat opis skang ni pun x leh nak tenet lama2 sbb kerja yg dok menunggu memanggil2 utk disetelkan… hahahaha kalau kat umah lak jarang ada kesempatan sbb hubby konker pc…. pantang kita guna jap, ada la yg bertanya jap g… lambat lagi ke? dah sudah ke? …. alih2 biarla dia pakai… kalau x pakai barula akak lak yg ambik alih…. hehehe

Salam T,
Windunyer…
Akhirnya T muncul juga…

Faham, bila dah kerja, memang tak menang tgn nak layan blog-berblog nih…

Kasihan Adik Adib demam yer sayang?
Yelah T, musim demam…
Take care…

salam T..bz ye..tkpe.kalo free nanti T..jenguk blog kty ye..

lawa adik t..

Salam singgah dan salam kenal.. really nice blog.. Ade mase, jemputla ke teratak Ungu Violet pulak.. salam persahabatan…

wah wah wah kak T kije kah skrg? besh besh besh.. haaa lepas nihs kak T kalu free buleh update entry pasal office environment pulak ok🙂

alahai ciannyer bizi yer….takpe setlekan semua2 tu dulu yerk..

ala tie linn yg duk u mah ni pun sama..kdg kitaorg beli jerk..lagi jimat…

salam T
bz ya
biasa la tu
kena bagi2 masa lg kan..

melayan kfc aderlakk maser ghiteww.. ekeke, salamm dr me dikejauhannns

oo patutla jarang nmpk ti di blog² skrg bz kije ye..itula..as a mother mmg la nk juggle seadil²nya payah..take ur time to adapt la kan..naty okla..

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: