something to talk about…

ISLAND HOPPING….

Posted on: May 9, 2009

Assalamualaikum….

090509

Pas solat Subuh, kuar ke pantai.. Hirup udara segar.. Tenang dan damainya ku rasakan….

Breakfast time…

HAPPY SNORKELING TRIP… RM35 seorang… Dari pukul 10.30 pagi hingga pukul 1.30 tgh hari..
Kami naik speed boat kat belakang tue…

Cantikkan??
Ni kat Shark Point..


Singgah tempat snorkeling yang ke 2 pulak..

Ikan banyak giler… Amik sekor ikan kena charge RM5 Ribu ok!!

T amik gambar B ngan budak-budak yang sama naik bot ngan kami…

Ni kat Turtle Point…
Nampaklah si Turtle sekor nie…

Berenti kat sini dalam setengah jam.. Cari FM dan T-Shirt kat sini sambil layan Jelly Kelapa.. Yummy!!


Ni kat Light House…
Bergambar sementara tunggu order untuk lunch..

Lunch dalam pukul 3.30 ptg gitu….

Tunggu speed boat nak balik ke Jeti Kuala Besut..

Selamat tinggal Pulau Perhentian.. Boleh datang lagi.. Puas hati betul datang bercuti di sini!!
šŸ™‚

5 Responses to "ISLAND HOPPING…."

sronoknya tgok gambr2 t kat p.perhentian tu, rasa mcm nak pegi je. tapi bila ntahla dpt merasa. air lautnya cantik n jernih. t tak join snorkeling ke?

Sekor lima hibu hinggit?
Makkk oiii…

Tangkap sorok dalam baju buleh?

T, bestnya tgk korang bercuti ni… awak berani ye snorkling?? saya ni penakut… dahla tak reti swim..w/pun ada life jaket, tapi tetap cuak.. huhuhu…. korang bestla anak2 dah besar… nak join snorkling pun senang.. cam saya ni kena tunggu la diroang besar lagi..

bestnyer kak tie gi island hoping
teringat plak masa kat langkawi hari tu..
jernih betul ar dia…
nampak ikan berenang2…yg paling best tu hah …nampak turtle…berani nur ikut papa dia turun dlm air…
kak tie x turun sekali ker

Dia dpt kesan ke klu ilang sekor
gila 5k nk ganti tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: