something to talk about…

ADAM…..

Posted on: April 30, 2009

Assalamualaikum…

28/04/09

Sebelah petang.. Ma dan adik bongsu T datang melawat Kak Long di hospital.. T tak pegi sebab masa tu tengah sakit kepala dan mual bagai… (Sakit kepala tu pasal baca novel kot.. Dan mual-mual sebab T makan Roti Canai aje dalam pukul 11 pagi gitu.. Dan sampai ke petang makan roti dan minum susu aje.. Then muntah.. Itu aje.. Bukan sebab lain) Pas tu Ma datang tidur di rumah dan adik balik ke kolejnya… Ma bawakan Lepat Pisang nie….

Adik bongsu T berikan sepasang kain ni pada T… Tq Da!!

29/04/09

Brunch tadi…

Adib tunjukkan buku karangan dia masa nak hantar g sekolah tadi.. Dapat “A”…. Bagus anak Ummi!!

B g KL ari ni.. Pas amik anak-anak, singgah di kedai Aimi.. Tapau food for dinner.. Balik dalam hujan lebat.. Kuat betul angin bertiup tadi…
30/04/09

Brunch hari ini…

Dalam pukul 12.30 tgh hari.. Ke hospital.. Kak Long dah bersalinkan anak ke 6 dia pada pukul 6 petang semalam.. Secara pembedahan…

MUHAMMAD ADAM…

T dan Adam….

Singgah minum di cafe hospital.. T belikan Wafel nie..

Choc + Butter.. Yummy!! Makan panas-panas tue…πŸ™‚

Adik bongsu T, Asmidar dan anak sedara kami, Anis..

Semalam jenguk blog Shima.. Angkut balik award ni..πŸ™‚

Tq Shima!! :-O

Malam ni dinner kat Pizza Hut.. Dah 5 bulan kami tak makan piza.. Bila B tanya nak makan apa tonite, terus T jawab nak makan piza… Nak tahu tak?… Rasa piza yang kami makan tadi macam hampas!! Tak sedap lalu!! Walawei!! Tobat tak masuk restoran ni dah.. Kat Temerloh ni lah.. Kalau kat KL mesti sedap rasanya.. Apa dia ingat.. Mentang-mentang orang ramai yang datang makan (full house) boleh jadikan tiket dia masak cincai-cincai aje ke?.. Makan bayar dekat RM50.. Baik beli Nasi Lemak sebungkus baru RM2.00… Buleh kenyang sepanjang malam…..😦 Alahai…

SELAMAT HARI PEKERJA T UCAPKAN..
SELAMAT BERCUTI PANJANG…
ENJOY OK!!

14 Responses to "ADAM….."

tahniah.. pada kak long T.. dan tahniah kepada T jugak kerana kehadiran adam.. penyeri hidup family T.. comeiiiiii adam….

tahniah pada kak long T..selamat akhirnya…T pun dah bertambah sorang lagi anak buah…

T, cantiknnya tulisan adib…kemas je… pastu pandai lak buat karangan…haziq sampai skarang pun masih terkial2 kalau kena buat karangan..dia cepat boring menulis panjang2…

have a nice weekend… tq sebab support kedai kitorang… MUAH!!!

alhamdulillah akhirnya selamat bersalin dah kaklong Tie..comey sgguh adam, syok ye duk dalam perut ibu smpai xnak kuar dia.
mmg cantik tulisan adib tu, pndai dia mengarang.sedapla wafer tu Tie..

salam kak tie
lamanyer zana x jengguk sini kan..sorry kak a bit busy ngan opis x leh access internet…hu hu hu

congrate kak tie..bertambah lagi ler ahli keluarga yerk…comel ler baby adam

waaahh…kak aimi dah ada restoran ler…..sokong kengkawan kan kak..he he he…

sedap nyer wafel tu…..

re : kak…thanks yerk ucap tahniah tu…insya allah…he he he akan kekalkan prestasi kerja setiap tahun…kalu x dpt apc pun, mmg harus tingkatkan qualiti kerja kak…betul tak

sedapnye pizza tuh..hehehhe

kak T pi jalan mane nih??..nak ituttttt..hehe

Salam T.

Itulah lain kali nak jaga badan pun janganlah sampai tak makan.

Apa pun lepat pisang adalah kueh tradisional kegeran uncle. Pizza pun ok gak…

salam T..tahniah dapat anak buah baru..
comeynya adam..

cantiknya tulisan adib..semoga adib terus success..

bagus adib..teruskan usaha yer..sejuk hati ummi nengok pelajaran dapt A kan

hai T… tahniah dapat anak sedara baru hik3… cumey die… erm citer pasal pizza n T..awien pon kalau mkn baik kat giant dekat ngan opis 2 sedap tapi kalau yang kat masai 2 harap je besar tapi hampeh

tahniah..betambah sorang lg penyeri idup dlm family T

teliur ler tgk wafle tu

wah kak t, jadi pelanggan setia kedai kak aimi yeak hi hi hi….

akak ni buat lieya tergelak ajek, bace citer akak mual2 n muntah tu…siap akak remind tu takde ape2 he hehe…takut kene spekulasi yekak, ye laa org kite ni pantang pening2 n mual2…siap kene cop dah preggy hi hi hi…akak byk membace tu…tu yg pale pening tu kak….

take care yea kak t

hi kak…
wah2 sonot nyer bergambar ngn kak watie….
pastu best tul lah nengok lepat pisang yg akak dpt tuh… menyelerakan…

n cute sgt bby adam tuh

a super gigantic congratulations kepada adib from both uncle + auntieπŸ™‚ wahhhh cantik laaa handwriting adib.. neat nyer we like!! we like!!

T, lamanya menyepi..T sihat ke??? harap semua ok… rindu la nak dgr celoteh T ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: