something to talk about…

MY RECENT ACTIVITIES…

Posted on: April 28, 2009

Assalamualaikum….

25/04/09

Dengan Shahwatie FP..



Dengan Kak Iezah FP.. Sebenarnya tak sangka dpt bertemu mereka berdua.. Semua ni sebab Watie yang perasankan T dulu.. Dikejarnya T dan terjadilah pertemuan yang amat “manis” ini..

Nak g PWTC tgk PESTA BUKU 2009….
Lunch @ Restoran Selera Ramai, Chow Kit…

@ HOTEL QUALITY, SHAH ALAM….

Pulut Pauh yang yummy…

Tapau food.. Layan bola.. Sedih beb Pasukan Kelantan kalah…😦

26/04/09

Metrojaya’s Sale @ STADIUM MALAWATI, SHAH ALAM…

Lunch @ RESTORAN ANI SUP UTARA, SEKSYEN 9….

Singgah rumah MY SIL @ SUBANG SURIA…. Anak buah.. SALADIN..

Makan-minum di SURIA STATION, BANDAR BARU SELAYANG….

Hasil belian di STADIUM MALAWATI SHAH ALAM… Beli barang-barang ni semua + pakaian dalam (yang jelas tiada di dalam gambar) lebih kurang dalam RM400… Tapi rasa macam tak berbaloi ajekan?? Itu pada pendapat T lah…. Tak tahu u ols fikir mcm mana pulak..

Hasil belian di PESTA BUKU PWTC 2009….

27/04/09
Aktiviti harian seperti biasa…

Sebelum g makan tadi, dpt msg drpd staff hubby.. Suh g opis amik barang.. Rupanya diaorang nak bagi ni..

Buah tangan daripada CAMERON HIGHLAND.. Tq Kak Anisah.. Zu… I LIKE!! :-O

Tapau lauk ni.. Ratah gitu aje.. Tak puas makan kat kedai tadi.. Aiyooooo!!

Sebelah petang g hospital dengan hubby, melawat Kak Long.. Dah 3 kali dimasukkan ubat.. Esok nak dimasukkan belon pulak.. Alahai.. Kesiannya Kak Long T tu!! Selepas balik dari hospital, singgah sekolah amik anak-anak.. Then, singgah makan di kedai makan Aimi… Ni lauk-lauk yg kami order.. Lain kali kalau g makan suami Aimi suh order ikan pulak.. Buat stim atau masak 3 rasa.. Insya Allah.. Nanti kami g lagi ye Aimi??.. Ni merupakan kali ke 2 kami makan di sini.. Makanannya not bad.. Sedap… Servis pun cepat.. Tu yang T suka tu..πŸ™‚

28/04/09
Aktiviti harian seperti biasa….

Baru sudah baca novel ni.. T budget dalam 5 jam membacanya… Novel ini sangat sedap dibaca.. Tq pada pemberinya.. Emy.. Ruzi suka cite ni Emy.. U pun ibarat “sunshine” to me my dear!!πŸ™‚

Jawab tag drpd Mr. Bye.. Ini dia ye Mr. Bye.. T dh jawab dah..πŸ™‚

** tak berdaya nak berceloteh panjang-panjang.. kepala berat.. pening…rasa mcm nak loya-loya aje.. adakah aku ……….. ?? **

13 Responses to "MY RECENT ACTIVITIES…"

kak T, sonok ek gi warehouse sale..hihihi

Kak T, opie nye SIL pon dok kat Subang suria..hhih..ole2 dr cameron tuh mesti ade FM kan..hiih

salam Tie…
amboi syoknya soping2 n makan2, dr pwtc smpai ke s.alam. murah2 ke warehouse sale tu Tie? dlm berderet menu tu paling terliur ngan ABC tuu, dah lama xmerasa, kt sni xdela..Tie loya2 ke? harap adalah berita baik nanti.

eh eh…tgh asyik tgk gambar2 T ni, terpandang satu pic tu…cam familiar je..patutla… hehehehe..ni bila lak T mkn ni??? ptg ya??? nampak cam siang tu…

TQ ya T sudi singgah kedai kami… kalau ada kekurangan informla… saya pun tak tau kalau org tak komen… btw, betul cakap T tu.. kalau tgk pada brg2 T beli dgn haga RM400 mcm tak berbaloi..maklumla…brg sekarang dah mahal kan… kalau RM100 tu apalah sgt yg dpt dibeli…

T, bestnya pegi book fair… pastu rajin lak hubby T melayan ke sana sini… dgn sales lagi..kalau hubby saya bab2 sales ni dia kureng suka…nak lak kalau bawak bdk2, langsung tak jadi shopping dibuatnya…

Amboi…shopping sakan…heheh

Lorrr kak T sale metrojaya tu ke?….dah dekat dh tu dgn umah iza kak. Tapi iza tak pi pun sale tu hehehehe…malehlah rimas dgn ramai2 org nie…

Wah! byk akak borong buku kat pesta buku tu kan…lps ni habiskan masa dgn membaca je lahπŸ™‚

oooooooooo akak turun kl yeak…byk betul akak borong buku tu….akak ni mmg ulat buku laaaa….byk betul novel akak borong…leiya ni yg satu kat umah tu baru beli bulan lepas, tak katham2 lagi hi h ihi…baru bace muke surat pertama dah ngantuk hi hihi

berjalan je kau ni T! sonok je aku tengok…dengki aku tau! huhuhu

wah2 akak aku nih….byk tol bersoping ehhhhhh..eee

Wa pun ader g gak warehouse sales tu…tp wa g hari khamis…

Wah bestnye gi pesta buku..takde rezeki nak gi tahun ni.
Saya belum habis lagi baca novel matahari tu ruzi..
Saya doakan kak long awak dipermudahkan segalanya,insyallah.

tie..x sangak pi pesta buku jumpa geng2 tkb tu..mmg rezeki tie la nak jumpa diorang kan..
ish..penat nya tgk korang berjalan..dr satu tempt ke satu tmpt..siap pi metro sale lagi..ish..mmg kaki jalan sungguh..

syoknya,, syok giler, tang gambor makanan tu lagi syiok habis

waaaa kak tie dah jumpa ngak si watie & kak azue…bestnyer…hu hu hu
yelah , kalu tahu kak tie pun naik KL..boleh jumpa2an…..bila nie kita dpt ketemu yerk kak tie…

byk tul shopping……mmm rasa berbaloi kot kak..he he he…

byknyer novel……..mm, bulan nie zana tak sempat membeli novel lagi…baru abiskan novel Mikail by ramli awang murshid and rindu cintaku by fauziah ashaari kan……sambungan dari novel ombak rindu & cinta …tiada akhirnya….sedap ler citer tu kak….

anak dara kak tie tu
ok jer kan berbaju kurung
sedondon plak tu ngan kak tie
byk tul koleksi kurung dari kain cotton kak tie kan…sweet2 jer bunga nyer tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: