something to talk about…

AHAD + ISNIN…

Posted on: April 20, 2009

Assalamualaikum…

19/04/09

Hari Ahad biasalah.. Hari bermalas-malasan gitu.. Tak ada berjalan ke mana pun.. Kuar lunch ke Bukit Angin aje.. B sibuk nak siapkan kes dia untuk hujahan.. Nak hantar kat court esok..

Buah tangan daripada Ma semalam…

OTW nak g lunch kat Bukit Angin….

Kedai makan kat Bukit Angin…

Tea Time…

20/04/09
Brunch tadi..

Beli roti sedap ni dan bahan-bahan nak buat Sambal Ikan Bilis…
Sebelah petang, g hospital.. Melawat Kak Long.. Tunggu masa je nak bersalin.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin dia tu nanti.. Amin..

13 Responses to "AHAD + ISNIN…"

selamat malam kak tie
roti butterscotch tu susah betul nak dpt…hubby zana cari asyik dok out of stock jer kat kedai….sedap kan…

ooo….kak long kak tie pun tunggu hari yerk…..adik ipar zana dah selamat bersalin mahgrib hari sabtu lepas ……..anak pompuan, geng ler ngan si batrice tu kak

kak tie….sorry yerk…now zana x leh nak lawat blog kak tie time opis hour……line tenet opis kena blok….so, zana akan lawat waktu malam jer……itupun kalu berkesempatan……

thanks kak tie for d wish

alahai
penuh meja ngan makanan
hehehhe

oo
nanti T nak dpt anak sedara baru ler T…?

lunch kt luar ekk t
huh best dan sodap lak tu…
hehehe…..

hai T..salam..
kty pun suka roti tu mau sebuku abis hehehe..

wah..xleh tggl roti tu ye..ade je dok enterprem..hehe

sedapnyer kuih kasuwi…lin dah lama tak mkn…. tingat mak linn buat kuih tu…..

tie kat sini kan susah beno nak dpt butterscoth tu… linn pun kira nasib jer kalau dapat..

lahai..buat org teringin nak mkn jek negok…t nak dpt anak buah bru..kita nak dpt bby bru…

hehe T x kua T 2 kualah jugak g makan … awien ahad lepas n x kuo rumah langsung huk3… duk terperap tgk tb ngan anak2 hehe giniler time xde job pengantin…

hi hi kak t! besnyeee makan² lg.. kami pn kalau nk blik ke durian tawar. sure sngah bukit angin, mkn ikan patin huhuhu..

so hows everyone? Ghazi tk shat tpi sdg recover🙂 alhamdulillah..

Uncle teringat ikan kat sangkar tu. Kalau bakar masa fresh gitu lagi best. pekena pulak dengan cicah asam.

haha ari ahad mmg ari yg bermalas-malasan melepek-lepekan.. i like!! i like!! kan ker best kalu ari2 adalah sunday😛

T mmg suke ek roti butterscoth…kat sini cepat sgt abesnye….kene terjah roti gardenia terus..hihihi

wahh panjang nyer stori.. hihihi…

citer psl makanan pon byk, nsb baik time bace dah kenyang ehheheeh…

Parents T gambar dpn Tabung Haji tu dah mcm jadi model iklan Tabung Haji pulak.. hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: