something to talk about…

JUMAAT YANG BERKAT….

Posted on: April 17, 2009

Assalamualaikum…

Tak ada cite yang menarik.. Biasa-biasa aje.. Tak kisahlah tu… Janji ari ni update cite.. Upload gambar…πŸ™‚

15/04/09

Beli majalah dan hadiah hari ulangtahun perkahwinan Kak Long dan Abang Long T yang ke 23… Selamat Ulang Tahun Perkahwinan!!.. Semoga berbahagia buat selamanya.. Amin..

Abang Long dan Kak Long..

16/04/09

Gelagat anak-anak T… Macam-macam aksi diaorang ni!!πŸ™‚

17/04/09

Dapat award daripada Kak Ai.. I lap u too kak!! Muah.. Tq… :-[)

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU KEPADA KALIAN SEMUA.. HAVE A GREAT WEEKEND YA!!πŸ™‚

10 Responses to "JUMAAT YANG BERKAT…."

kak t..kite da private blog..nnt kasik emel kak ke eyya125@gmail.com

heppy weekend T
msti byk ronda2 nih

happy 22nd wedding anniversary buat abg long & kak long kak tie
semoga kebahagiaan mereka berkekalan…

hu hu hu
zana x tepek lagi award dari kak tie tu…ampun ampun

please VOTE for me yer kak tie

oppp
lupa ler plak
kak…zana suka template baru akak nie
nampak kemas

selamat berhujung minggu gak utk T juga…tak ke mana2 ke weekend ni??

baik kak ti siap beli kan adiah lagi….semoga mereka kekal bahagia….perhh dah 22 tahun tu kan….

comel tgk anak2 kak ti berposing skan tu…tu sempat posing lagi sebelum gi sekolah tu..

aik kak, takde pic makanan pun, baru nak cuci mate kononnye….

>>amboi sempat lg berposing tu. cepat2 bas sekolah dh smpai tuh.
>>happy annivesary.

letak je post apa pun janji ada bende yang nak dibaca.. nak di lihat…πŸ™‚

salam tie..kak long T dah 23 yrs kawin yer..ish..lama kan..
harap2 kta pun dapt bertahan selama tu jugak..Amin..

amboi..posing pesyen apa tu adib & nur..kelakar la diaorg..

salam t wah…dah tukar langsir baru ekk hehehe….
tliur nak makan satay lerr huhuhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: