something to talk about…

SELASA YANG SELESA…..

Posted on: April 14, 2009

Assalamualaikum….

Balik amik anak-anak daripada kelas mengaji tadi dalam pukul 10.30 pagi.. Singgah kedai makan kat area umah T .. Tapau nasi.. T makan ni tadi.. Memang T makan nasi awal.. Brunch kata omputeh.. So, tengahari tak makan dah.. Kalau makan pun, amik buah-buahan saja.. Jelly Kelapa tu sedap sangat tau!!🙂

Juga belikan lauk untuk dimasak for dinner…

Menu malam ni.. T masak… Ayam Percik..

Sayur Goreng dan …

Ikan Kembung Goreng…

23 Responses to "SELASA YANG SELESA….."

huiiii..ayam percik tu! Ahad aritu tekak aku tingin giler nk mkn ayam percik. Gi carik, dapat la. Tp cam hampes! dah sejuk kaku pehtu kuah tak cedap!!😦

nk ckit T….

bestnye ayam percik tuh…
opie suke ayam percik kelantan yg kuah putih tuh, tp tak andai buat le..hihihi

>> mmg sentiasa tergoda selera bila masuk fp/blog sebab banyak sangat site yg ada makanan…:D

Dak Ayu memng ghoma jongok kek sini.. gamba makanan banyak…🙂

jeli klape tu mmg setap..

thanks kak t
thanks kak t
thanks kak t
Da dh grab award tuhhhhhhhh..hehehe…tenkiu
cyg akak jgk

rajin tul kak ti buat ayam percik….terliur lieya tgk pagi2 ni…keh keh keh….

kat sane tak musim ujan ke kakti, sini manjang ujan ajek….

thanks masuk fp syu…selalu ke makan nasi bungkus….hubby syu tak suka….memang kena masak walaupun cuma sambal telur…tp kalu nak mudah memg beli jer…kita pun tak penat.
so far polis datg amik pic ala kadar..rasanyer dorg dah tak datg lagi kot tuk wat susulan.
bg dorang banyk lagi kes yang lebih berat….

kAK t tQ eA aWArd tu t sHa aMik KAt akAK k….

kaK t baGIla sHa receipE ayam pERcik tuh…. tunaNg sHa sKE mAKan aYam…

ayam percik!!! bestnya…. bila nak dpt merasa ni??

makanan2 akak dlm pic tu buatkan ely terliurrr lelehhh babe hiks =D
dh la puasa ni tahannntahannn haks
kak ely dh amik award dr akak
and ely ada jg award tuk akak
akak amik ehhhh pleaseeee tanda persahabatan kita
=D

Salam ziarah, org temerloh! terer masak arr…🙂

ambui sedapnya.. T, kak teh dah balik.. jemputlah ke blog kitaa…

Tq for visiting blog saya… musti lah ingat sama Kak T… kenduri kiteorang pun Kak T sanggup datang.. huhuh!! anak2 po kaba? sensenang jengok lagi… TQ

sedapnyer ayam percik..linn kalau buat yg stail camni kan anak2pun berselera sbb tak pedas kan…..

Sedapnye ayam percik tu

Salam,
Selasa yang selesa. Selesai selasa tiba Rabu. Rabu apa ya? Sekarang dah masuk Khamis, Khamis yang optimis?
Esok Jumaat yang berkat. Itu semua orang tahu. Ok T tolong cari padanan yang sesuai utk kesemua hari…
Den_nai nak gi makan kueteow kari sat.

ayam percik adalah sedap. yummy…

kak
ko sama ngan aku kak….
hari2 kerja….mmg zana makan awal…kul 9.30 kul 10 tu time zana santapan nasi …..bukan sarapan dah…kira lauk utk lunch terus…nanti malam baru ler makan lagi…tu pun kekadang jer makan nyer kak…he he he…tp tulah, bdn tetap naik gark…

sedap ayam percik..
mood rajin dah datang erk kak

[ oh skrg dah xder chatbox so kena comment kat entry plak kah? ]😛 wahhhhh kak T punya selasa yg selesa dan makan berselera.. kami dengki huwa huwa huwa😀

sedapnya ayam percik… dah lama x buat dulu masa bujang & masih dok kampung rajin la buat sbb senang nak bakar, skang ni dok umah flat nak bakar camno…. bakar dlm oven x best

sdp tuuu… esp ayam percik tuh.. ihihihi.. nak cikit..

Salam T,

Yang uncle suka ialah jelly kelapa tu.

T persilakan ke blog uncle dan sudilah terima cendera hati yang dihulurkan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: