something to talk about…

PENGHULU SEGALA HARI….

Posted on: April 10, 2009

Assalamualaikum..

Pagi tadi pas amik anak-anak dari kelas mengaji.. Singgah ke tadika lama anak-anak… IB KINDERGARTEN.. Cikgu Julia jemput hadiri majlis hari jadi anak ke duanya.. Rahman.. Tak boleh nak snap gambar budak hensem giler yang ganteng itu… Dia tak nak bergambar.. Takpe.. Nanti Auntie curi-curi jugak gambar dia tu tau!!

Pas antar anak-anak ke sekolah kebangsaan.. T g opis dan kuar lunch ngan staff-staff B.. B g ke Jerantut hari ni..

Dengan Kak Anisah.. Cantiknya dia hari ni.. Biru.. Tenang melihat wajahnya itu..

Masa ni tengah nak makan Bubur Pulut Hitam, Pengat Pisang dan Cempedak Goreng..
T ngan Zuraidah.. Dia ceria seperti biasa..
Kak Anisah dan Zuraidah.. Kawan-kawan yang memahami diri ini…
B belikan Kuih Akok ni tadi.. Sedap!!
Singgah AVON.. Beli bag nie.. Dan..

Alat make-up baru..

B g TM NET tadi… Dapat paper bag dan buku nota nie..
Emy.. Ruzi baru teringat pasal award Emy ni.. Ruzi gantung dah kat blog ni ye! Tq… Ada lagi award.. Jangan segan-segan bagi lagi tau!! :-[) Ruzi sayangkan u.. Sayangkan persahabatan yang terjalin seawal kita berumur 15 tahun lagi.. Tahun ini kita masing-masing mendaki usia yang ke 30.. Ruzi dah.. Emy je belum lagi.. Bulan 6 nanti ok!! Hehehe…

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU… HAVE A GREAT WEEKEND YA!!

15 Responses to "PENGHULU SEGALA HARI…."

tie sonoklah mcm tie..walau housewife leh jumpa kawan2… huhhuh bestnyer… kalau kita jiran kan linn dah suh tie amik bawak jalan2…hahahhahhaahahh

tedappp kueh akok tuh hiks=D

ABG AKK LAWYER KE? XPE KE TNYE..

salam hujung minggu kak tiesedapnyer pengat pisang kak tiehari khamis hari tu MIL zanaa ada bawakan balik sikit utk cucu dia tu….sedap ler plak…tp batrice yg tukang abiskan….meleleh air liur nengok dia makan…..kak tie plak citer makan pengat pisang…sedappp….rajin tul kak tie gi Avon ….now, accesories kat Avon cantik2 kan kak tie…..

salam…bestnyer leh hang out ngan kekwn kan..windu plak kat member2 lama, salam kenal๐Ÿ™‚

selamat berhujung minggu T..T..sedapnya kuih akok..nanti kalo jumpa T..banje kuih tu yer..

tie skang suka duk melepak kat opis usben erk..ker dtg tolong dia??

Tie pi opis jadi spy husband ke tu? hehee gurau2 je Tie jgn mare..re:akak mmg pemalas kit nk makan ubat Tie, nk g sepitalpun xsuka kecuali kalau dh terpaksa..huhuu..terukkan.

sodapnyerrr..

sedapnye akok tuh.. lama tak mkn.. kt KL payah nak carik akok yg betol2 rasa akok..hehe

t dtg la umah ambil award & tag..

T suke pkai brg avon ya…

hai kak t…meriah jugak aktiviti kak ti yeak….oo akak pun suke avon ker….lieya pun gune jugak….he he e he e he

dah lama xbeli brg2 avon..rasa rindu plak..dulu suka sgt ngan satu perfume tuh..apa tah nama dia.lupala.tp skg xde dah..uhukss

wah….awak mmg rajin beli brg avon….saya dah lama tak membeli..dulu2 rajin gak….yg terbaru ni saya cuma beli payung je… kaler purple lagi…cantik, siap ada renda putih kat keliling tu..๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: