something to talk about…

APA DAH JADI?

Posted on: April 9, 2009

Assalamualaikum…

Hari ini baru sempat nak update citer.. Apa dah jadi?? :-[)

06/04/09

Dinner malam ni.. Masak nasi saja.. B kuar tapau lauk di Rest. Tifa…. Menu Ikan Siakap Stim, Tom Yam Campur, Kerabu Sotong dan Sayur Kailan Ikan Masin..

07/04/09
Kak Long masakkan Sambal Sotong ni untuk T.. Walaa.. Sedap sangat!!.. T buat request padanya.. Suh masakkan Sambal Sotong.. So, dia masakla sebelum dia melahirkan baby pada 24/4 nanti.. Tq Kak Long!!šŸ™‚ Sarat ngandung pun sanggup masakkan lauk feveret T nie..

Lunch ngan hubby sebelum B ke Petaling Jaya.. Dia ada kes di sana esok… Lauk-lauk lain T beli aje..

Tadi g kedai.. Ada kakak yang keje kat situ bagi T bekas-bekas ni.. Tabung duit.. Tq kak!!.. T suka sangat!!

Sebelah petang .. Pas amik anak-anak di sekolah.. T kuar minum ngan staff-staff hubby.. Ni ngan Kak Anisah..

Kami makan dan minum dekat restoran belakang kami tu… Ni ngan Zu…

Merekalah ajak berjumpa tadi.. Rupanya diaorang nak bagi hadiah untuk hari jadi T yang lepas.. Ala.. Buat susah-susah aje.. Anyway.. Tq ye Kak Anis.. Zu… Tq so much!!

Hadiah-hadiah yang T dapat.. I like!!šŸ™‚

Oh ya!! T berdebar dok tunggu keputusan pilihan raya yang berlangsung hari ini.. Dan seperti yang dijangka……
KITA MENANG DI 2 BUKIT!! YES!!
TAKBIR! TAKBIR! TAKBIR!
REFORMASI! REFORMASI! REFORMASI!

08/04/09

Saje g opis B… Lepak-lepak kat sana…
B belikan Nando’s kat Jusco Wangsa Maju.. Yes!! I like!!
Yummylicious!!

Nak tayang koleksi FM T.. Tapi ada jugak dalam 10-15 keping yang rosak sebab pecah dan tercabut magnet dia.. Nanti akan T baiki…šŸ™‚ Opie!!.. Meh kita sama-sama mengumpul FM dengan lebih gigih lagi ok!! Hehehe…

Sebelum balik daripada opis tadi.. Beli majalah nie..

09/04/09
Suka tarikh hari ini.. I like!!šŸ™‚
Amik gambar anak-anak sebelum diaorang g sekolah tadi…

Hari Ahad, Isnin dan Khamis baru roti ni datang tau!! So, amik terus 3 bungkus tadi.. Makan gitu pun sodap!!

14 Responses to "APA DAH JADI?"

T, byknya your FM… penuh peti tu… tapi mmg bagus kan ada FM ni…. menjimatkan letrik kan?? ya ker?? ke saya silap.. hehehe… saya punya letak part atas je..sebab tak mau bdk2 ni main.. kalau letak bawah, siapla… confirm ilang…

kak T…takbir..2 bukit kite menang ye..huhuhuhu..jeles tau tgk FM kak T…ade yg nak di exchange ke…meh le kite tuka same2…hihihih

byknya fridge magnet kak t..ida suka sgt..cuma ida punya cikit jekkk br…..

wow banyak nyerrrr !!!

confirm kena cr sotong nk wat sambal gak nih..dah tliur dah T oiiiumanggggggggggggggg..penuh fm tuh smpai ke tepi2….anak2 dah beso diorg bolayan la..cuba anak2 kecik cam anakku..br taruk 1 dah ilang 2..kekeke

salam T,ko biar bebenor. hari ni br 09/04/09. Kat n3 tu ko tulis 09/09/09. terkejut akak. nasib baik tak gi wat kek nak selebret anibeseri…kekeke…gurau je…Byknyer FM T tu sampai tak nampak rupa peti sejuk….ahakss…

lama dah tak makan nando..

tu dio ehhh Tsapai x nampak pemegang pintu tuhpenuhnye FM Tsibbaik xdak anak kecikkat umah kami nih ade 4ketul je ponyg tuh 2 dah pecahangkara anak anak ku laaaaa…wah Tdpt adiyah belated birthday …sonot nyebaik tul staff hubby….T, sedap nyo tgk sambal sotongfarah yg x makan ni ponrasa terliur plak..mintak skitmmm….kami pon suka makan roti gardenia tuuuuwahhh..ada nandos lagimeh le sini skit!T, kita menang 2 bukitxpe la…batang ambik kat depa !muahhahahaanyways T…happy belated birthday yeamay allah bless U & family always !oppsss…nak kasitaumy online shoppe dah launched dahhav a visit !http://my-kidszone.blogspot.com

salam T.Waah.. sedap! uncle malam ni makan dengan 3 jenis lauk ajer. Lauk goreng, lauk kuah dan sayur. Auntie letih.

1st sori sbblambat wish… semoga pjg umur yer tie dan sihat sellau..aminn…..sambal sotong itu sungguh menggoda….linn pun kumpul FM gak tapi sikit jer baru… hok atas peti sejuk pun tak penuh2 lagi..huhuhh

huhuhu byknye FM! Kami bru je nk stat ngumpul..tp payah jgk, sb Ghazi asik kutip pastu die pecahkan..pdhl punye la tnggi peti es tu..ade jek cara die nk capai..bestnye Nando’s T!

tu dia… banyak betul FM.. saya cuma ada 2 jek.. hikhik..

huiiiiiiiiiiiiiiii!!! Macam-macam ade! tak tau nk komen yg mana..SUME BEST2!!šŸ™‚

>> mcm mcm aktiviti…:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: