something to talk about…

OUR WEEKEND…

Posted on: April 5, 2009

Assalamualaikum…

Kali ini T nak update apa yang berlaku selepas T update entry 3409..🙂

03/04/2009

Ni gambar sebelah petang masa amik anak-anak di sekolah.. B g KL…

Kami sampai di Kuala Krau dalam pukul 10 malam.. Semua orang dah makan dah.. Tinggal kami aje.. Beli 100 cucuk Satey di Temerloh tadi…
Masa dok potong kek.. Tq Emy for d bday cake!!
T suapkan kek untuk ma…

My turn lak… Aimi.. Kek tu best!! Tq ye!!🙂
Muah!! Sayang Ma!!
Muah… Muah!!

Dengan Abah..

04/04/2009

Sarapan pagi Sabtu…
Makan… Makan….

Posing sebelum keluarga Mok Su nak balik ke Kelantan semula…
Mak Su Erma lak nak balik ke UITM Jengka..

Mak Su Erma dan Pok Su..

3 Bongsu…. Pok Su, Mak Su, Mok Su…

Mak Su Erma…

Anak sedara T, Anis.. Adik T Mak Su.. dan Nur..

Wif Nur again..

Adik T, Nizam wif sepupu.. Nan..

Anis, Ad, Shazwani, Sarena, Erma, Nizam dan Nan… Ini adalah anak sedara, sepupu dan adik-adik T…. Semua still single & available!!

3 Bujang Senang….🙂

Mak sedara… Pak sedara..

Family Mok Su.. Ada sorang tak ada dalam gambar.. Anak sulong di KL..

Last posing…..

Selamat Tinggal.. Jumpa Lagi!!

Anak sedara T, Al-Anas….

Sebelah malamnya.. Bersiap-siap nak g dinner kat Rest House Temerloh…
Nizam…
Makan Stimboat malam ini….
Ini baru 4 beradik berkumpul…

Turn T bergambar lak….🙂

Anak sedara T, Nur Anis dan Kak Long T…

Adib dan anak sedara T, Apiq…

Nizam, Ashraf dan Ad.. Ashraf anak sedara T… Nizam dan Ad.. Adik-adik T..

Abang Long.. Abang Ipar.. Adib dan Apiq..

Ad, Nur dan Al-Anas…

Abang Anas melayan Nur tue…

T dan Ma…

Tak sesabar dah nak makan nie!!😀

Sedap makan Stimboat di sini…

Masa ni dah siap makan dah…

B tengah settle bill….

T, Ma dan Kak Long…

Balik rumah, adik-adik nak tengok koleksi keta T…

Bagi gak kat diaorang keta-keta nie… Diaorang nak kumpul buat koleksi jugak….

05/04/2009
Sarapan pagi Ahad…

Hari ni.. Macam biasalah.. Kalau dok umah ahad gini.. T tak buat keje rumah apa pun.. Dok relax-relax aje.. Makan tidur.. Baca paper/majalah.. Tengok tv/dvd… Seronok seh!!🙂

11 Responses to "OUR WEEKEND…"

Syok tengok berkumpul ramai2..tula kelebihan kalau family besar ye,bila berkumpul adik beradik pun dah jadi meriahkan ;DWah!!Nampak sungguh sedap cake aimi tu kan..mmm meleleh air liur dibuatnye..hi..hi..tu la pasal saya nak buat cake choc ni

Salam T.Waah.. nampak hensom dan lawa-lawa semuanya.

double celebration yerk kak tiesuker & terharu tengok gambar kak tie potong kek & bersuap2an ngan ma kak tie tu…..semoga kasih sayang kalian berkekalan hingga ke akhir hayat……seronok kan makan ramai2 nie kak tie…..seronok tengok depa rebut2 makan….rasa puas hati sangat2…byk nyer collection keta kak tie….nie kalu batrice nampak nie….abis ler dia mintak nie kak tie….dia tu pantang nampak keta…keta menan org sumer jadi hak milik dia…"icha unye""icha unye"…tu jer lah modal dia kak…suke zana tengok kak tie…rasanyer dah byk kali zana tengok kak tie pakai baju tu…he he he….

meriah betul sambutan besdei akak tahun ni yeak….wah akak pun amik kek ngan kak aimi yeak….mesti sedapkan…..cantik2 kek kak aimi tuterliur kak tgk steamboat tu…..lapo lieya tgk he hehehe

sedap nye kek tuh..hihihih…T, rajin nye derang kumpul keta ferrari tuh…dah bleh buat twin tower ek..hehehe

uihhhhhh byknya kete kak T…hehhehkak t sihat ke….

happy besday t.semuga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki..diberi kesihatan yang sihat..dapat keberkatan dunia akhirat..sedapnya mkn steambot..

T..asal tak jemput kty masa potong kek…huhuuh..anywhy..happy besday ye .T..suka tgk T & family…

haa…seronoknya tgk T berkumpul ramai2 dgn family…ni advantage bila family besar kan.. hehehe…xtvt mkn mmg best!!! jeles arrr…. lama tak pekena steamboat kat resthouse tu…T, rajinnya diorang kumpul kete tu..tgk mcm kete ferrari shell kan??? ke kete lain?? dulu2 selalu gak beli..tapi kan, sokmola ilang..geram rasa… kalau anak2 saya diorang suka kete hotwheel tu…kitorang pun suka beli sebab elok kan, susah nak rosak, tp beli yg cute2 je.. yg murah2 gitu..😀

>> bestnya ada bab makan makan…

besday kak T ker? happy besday to you….meriahnya buat sambutan camnie kan ramai2….sedapnya nampak kek tu…ooo dari emy ek….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: