something to talk about…

HAPPY 30TH BIRTHDAY TO ME!!

Posted on: April 3, 2009

Assalamualaikum..

** Tq pada kawan-kawan yang wishkan birthday for me.. Tq so much.. T amat-amat menghargainya… **

Dalam pukul 9.00 pagi tadi.. Aimi http://kamalina-cakes.blogspot.com/ datang ke rumah T dan memberikan kek birthday daripada Emy http://mummyezhanerfan.blogspot.com/ untuk T.. Ya Allah..!! Terharu sungguh T dibuatnya tau!! Terima kasihlah banyak-banyak.. Pada Emy.. Pada Aimi.. Tq so much!!😀

** Kek ni bakal dipotong malam ini bersama ma dan abah di kampung nanti.. Tadi abah tak datang.. Tak berapa sihat.. **

Lovely!!

Then T g kedai.. Beli lauk nak dimasak for lunch.. Ma, Adik bongsu, family Kak Long dan family mak sedara T yang tinggal di Tanah Merah, Kelantan nak datang singgah makan di rumah…

Buah tangan nak bagi pada mak sedara T, Mak Su…

Hadiah hari jadi untuk my mum.. T sambut birthday sama tarikh ngan mak T dan anak sedara T, Ijai..

T masak Sambal Ayam, Ayam Goreng, Ikan Tilapia Masin Pedas, Telur Itik Masak Lemak…

Juga ada Sayur Goreng, Koktail buah-buahan dalam tin tue… Ada Tembikai dan Budu…🙂 Ini aje yang sempat T masak .. Lorat tadi ngan nak antar anak-anak ke sekolah.. B g KL today..
Pas tunggu sepupu, abang ipar dan pak sedara T balik daripada sembahyang jumaat.. Kami pun makanlah.. Sian diaorang makan kat bawah aje.. Tak muat makan ramai-ramai kat meja makan..
Kak Long T menunggu hari nak bersalin.. Insya Allah.. 24/4 nanti.. Anak yang ke 6..

Pas lunch di rumah T.. Kami semua bergerak ke rumah Kak Long T pulak.. Rumah dekat-dekat aje.. T jalan kaki aje ke rumah Kak Long.. Adalah berselang 15 rumah gitu.. Rumah yang sederet aje..

Ini mak sedara dan pak sedara T.. Mok Su tu adik bongsu mak T….

Adik bongsu T.. Mak Su Erma..

Mak T dan Mak Su Erma..
Umur mak T dah masuk ke angka 57 hari ini… SELAMAT HARI LAHIR MA!! SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR, DIMURAHKAN REZEKI DAN BERBAHAGIA SELALU.. AMIN… ** tadi wish bday untuk ma.. nangis-nangis… mintak ma halalkan makan minum t.. maafkan salah silap t jika ada selama ma membesarkan t.. ma pun sama.. mintak maaf gak ngan t sepanjang dia membesarkan t… kami sama-sama menangis tadi.. sampai mak su (mak sedara t) pun nangis sama… sedih woo!! t sayang ma!! muah!!**

Tea Time @ rumah Kak Long dan Abang Long..

Dalam pukul 4.15 petang tadi.. Mereka pulang ke Kuala Krau.. Insya Allah.. T balik kampung malam nanti.. Tunggu B balik daripada KL dulu…

Hari ni pun birthday anak sedara T, Ijai.. Anak sulong abang T yang dok kat Damansara Damai tu.. HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY DEAR!!.. BELAJAR RAJIN-RAJIN TAU.. SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH KEPADA AYAH DAN MAMA OK!! MAKCIK SAYANG IJAI!! Ijai sambut hari ulangtahun yang ke 10 hari ini…

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.. HAVE A GREAT WEEKEND!!😀

17 Responses to "HAPPY 30TH BIRTHDAY TO ME!!"

again kak tieselamat ulang tahunsemoga di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati kehidupan kak tie….aminjuga buat mak kak tiesemoga mak kak tie pun di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati kehidupan beliau.every year…kak emy x pernah culas kirim hadiah dan kek buat kak tie kan….semoga bersahabatan kalian berkekalan dan jauh dari hasad dengki manusia…sedapnyer lauk pauk tu kak tiecantik ler rumah kak long kak tie tubesar……..suker tengok…bila ler zana nak dpt rumah camtu…kecik sikit pun xpe ler…..

happy bday big mama,semoga panjang umur dam murah rezeki..ada budu dalam hidangan tu..hmm meleleh air liur !sedapnya..lama tak pekena budu dgn ikan tawar!

selamat harijadi T..semoga T..bahagia disamping..family selalu ye..

hepi besday utk tie n ibu tersayang. Tie ni anak yg baik tentunya. seronoknya tggal dekat2 ngan family, boleh sllu kunjung mengunjung. Tie ni tere memasak, akak sllu terlior je tgk lauk pauk Tie tau..

slmt hr lahir….semuga panjang umur,muah rezeki n berbahagia bersama org tersayang….ameen

epi besday kak..sori lambat lak wish kat page hakk ni..hehe

Happy birthday to T yg ke 30. Semoga dirimu sentiasa berada di dalam limpahan kasih sayang-Nya. Semoga segala impian menjadi kenyataan!

kak T cyg..hepi bestday..moga pjg umur n murah rezeki

selamat harijadi T..semoga T..bahagia disamping..family selalu ye..

ehe..seronok siap dpt kek bagai..tu aimi la yg wat tu? besnye salu dpt berkumpol mkn2 rmi2 mcm ni..kami ssh sket..sume adik badik pelanting jauh² smpi kt luar msia pon ade…sethn sekali je la klu dpt kumpul full mcm ni

Happy Birthday T !!may ur life be filled with happiness alwiz !!

kak t.. hepi beirthday to u.. sori la lambat wish.. hope akak dilimpahi kasih sayang.. murah rezki.. panjang umur n famili yg bahagia..

Salam T,Sorry lambat sikit. “Selamat Menyambut Hari Lahir” Semoga bahagia dan ceria selalu.

happy birthday T.. yang ke 29 tahun 12 bulan… hahahhahah ( nie angka yang akan saya gunakan kelak.. hahaha.. saya yang tak leh terima hakikat.. hahahha…)semoga T dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki…

bestnya T dpt cake..hepi belated besday Tsemoga rezeki T sekeluarga semakin mencurah2 aminn

happy birthday T…sorri lambat wish…semoga dimurahkan rezeki & dipanjang kan umur…

salam singgah..hepi besday..kita pon sambut besday on 3rd of april…:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: