something to talk about…

CHAMPOR-CHAMPOR…

Posted on: March 25, 2009

Assalamualaikum..

Entry kali ni T campurkan saja… Apa cerita ye?? Jom layan….

23/03/2009

Malam ni tak masak.. Makan kat gerai Kak Long T aje…

Kami order Nasi Putih, Telur Dadar, Ayam Paprik dan Sup Ayam…

Jugak Sup Sayur nie…

Dah kenyang makan, Alhamdulillah….

24/03/2009

Beli majalah-majalah ni tadi…

B g KL ari ni.. So, menu dinner sempoi giler malam ni… Makan sesorang aje.. Sian T.. Huuu….

Anak-anak nak makan burger saja…

Nur bawa balik kertas peperiksaan dia baru-baru ini… Tahniah anak Ummi.. SEMUA subjek dia dapat A.. Ummi sayang Nur tau!!

Ini pulak kertas peperiksaan Adib.. Em.. Anak Ummi yang sorang ni.. Tengoklah markah-markah dia.. Main-main je dia ye??!.. Takut turun kelas aje.. Dia sekarang dok di kelas no 1.. Ada 4 kelas kesemuanya.. Kalau main-main lagi takut turun kelas nanti.. Adoi!!

Ada lagi kertas yang belum dapat.. Kena tengok dulu buku laporan anak-anak nanti..

25/03/2009
T suka hati… Pasai apa?? Pasai dapat award-award daripada blogger yang lain.. Tq so much.. T amat-amat menghargainya…
Tq Uncle… Cantik bunga nie tau!! http://mountdweller.blogspot.com/

Ini pulak daripada Kak Teh.. http://kakteh-mamimia.blogspot.com/
Tq kak… Muah!!
Hari ni T mengepos barang skit buat kawan-kawan.. Guna pos laju…

Anak-anak T.. Sayang… Muah!! Hari ni Adib beli buku cerita dan Nur beli buku.. Nak menulis diary katanya.. Nak menulis aktiviti harian dia.. Apa yang dia suka.. Apa yang dia tak suka.. Tapi orang lain tak boleh baca.. Nur saja yang boleh baca.. Itulah dia cakap kat T.. Alahai…

Singgah makan selepas habis kelas mengaji tadi..
Beli majalah-majalah bulan April… Suka tengok/baca majalah ni semua… Kena curi-curi masa jugak ni.. Mana taknyer.. Asik ngadap pc ajekan??🙂

Hari ni tak ada air.. Baru kuar notis kat Sinar Harian hari ni.. Gilos!! Orang bagilah notis awal-awal.. Apa punya kerja?? Nak nyusahkan orang je yg diaorang ni tahu agaknya!! Ish3….!! Malam ni balik ke Kuala Kraulah jawabnya.. Nasib baik rumah mak T dekat aje.. Setengah jam je drive dari rumah T ni… Air tak ada 2 hari.. Aduh! Yang Ado!! Tensen!!

18 Responses to "CHAMPOR-CHAMPOR…"

rajin T bli majalah sy x byk la yg utama rapi, harmoni, pa n ma, in trend ikut cover lain2 pn rasa cover story narik bli gak..hehehe

banyaknye majalah.. rajin tul baca mag kan..

saya pun suka baca majalah kak, tp yg kt library ni je sbb free..hehehebestnya, kakak akak ada gerai mkn ye?pandai anak2 akak belajar.adib tu pandai tu kak, cuma biasa lah budak lelaki..kadang kecik ni dia main2, dah besar nanti bijak pandai

waa pandai nyer :d

air takde 2 hari T?? biar betul.. sabo jela..saya tak blh nak balik mana..sebab mak pun dok kat TJ..hukhuk… T, bagusnya result nur…. congrats yaaa…. adib pun not bad, tapi biasala boy kan..cam Haziq gakla..ada result dia yg betul2 menurun… sedih rasa… saya pun nak letak entry result dia… tunggu buku laporan dulu..

Tahniah Nur..Ez pun dah dapat markah ujian baru ni..semua 90 above tapi English dapat 97% je..ceh,dah la tu subjek mummy dia ajar tak dapat lak score 100%.Buat adib,takpe next time cuba yang terbaik eh..Ruzi,kenapa tak ambik award kat page kita tu..sudi2 kan la..yeRe:eh…la susah2 je..anyway thanks alot yeah.Apa2 nanti kita sms..oh,btw hp kita rosak..hancus kena baling dek erfan bambam malam tadi…tak tau la bila hubby nak replace yang baru ;(

T..pandai2 anak T..alhamdullillah..lama dah kty tk beli magazine..dulu..tak pnh miss..

tahniah nur,adib pun ok, boleh diperbaiki lagi, insyaallah. T rajin ye baca majalah, akak suka juga baca. kalau dh baca terus keje lain terbantut. tapi xdela beli byk sbb xbaca semua pun, kdg2 tgk gambar je..heeheee..re:insyaallah akan balik bercuti bulan jun nanti.

TIe rajin sungguhlah beli mcm2 majalah..kalu dekat leh linn pinjam..hahhahahhahhapandai kan budak2 skrg… markah mesti A punyer… tahniah pada adib n nur..hehehe nanti kalu linnn gi sana leh singgah mkn kat gerai kakak Tie… diskaunn ha…… hahahah

>> markah tinggi tinggi belaka tu…>> tahniah…>> keep up the good work…

byknyer majalah.. kalo berjiran ngan kak T, boleh saya pinjam hikhik.. lama betul tak baca majalah.. takpe adib.. blaja lagik k.. sure boleh score..

amin…time kasih sentiasa doakan kejayaan untuk awien yer T..hehehe.. meme lah penat sgt… tapi xpelah… demi mase depan anok2 huk3

salam tie..pehabaq t and family..lamanya x baca coretan tie nie..kat ofis ni susah sky nk layan blog..nampak sgt x buat keja nanti…hehehealhamdullillah..ank2 t smuanya pandai2..mesti t rasa bangga sgt2 kan..ish..risau pulak dina & nafiz tu..x nampak lg camner…senang la tie kan..ada kedai mkn akak t..boleh tahan jugak kan kedai dia tu..bukka siang & mlm yer..mesti laris kan..menarik jer tgk tu..

ooo T…xdak air memang pay0h semua kejekalau letrik xpo lagikalau air…haru biru ! nak masuk t0iletnak semayang..susahooo…pandai nye anak T..semua score Asyukur….suka kan bile jd ibu nihbangga dpt anak pandai..oo…tuh gerai kakak T ker…?my new linkmrsfarah.blogspot.comjgn lupe singgah tau

alhamdulillah…bertambah ilmu didada…

bestnya pandai anak2 t kan..apa rahsia bagi la tau…..nak gak anak pandai mcm anak t…

Salam kak T…senang arrr akak kalo malas masak ke leh pi makan kat kedai kak long kak T kan….Wah! markah2 anank2 kak T sumernya bagus2 la….pandai anak2 akak…

tahniah tuk anak t markah semua very good…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: