something to talk about…

MONDAY BLUES…..

Posted on: March 16, 2009

Assalamualaikum….

Siap berkemas rumah bagai.. Tengahari kuar lunch berdekatan gerai Kak Long T.. Kak Long tak berniaga.. Mereka sekeluarga bercuti ke Kuantan sejak Sabtu lepas…

Then singgah ke opis B sekejap…

Sebelum balik.. Singgah di kedai AVON.. Bawah opis B aje.. Bli barang-barang kat bawah ni… Parfume, payung dan beg tu nak bagi kat Kak Long dan Abang Long.. Buat hadiah hari jadi diaorang ari tue.. Tak de menda nak bagi pun.. Ini ajelah…

Tak lupa singgah di kedai.. Cari roti sedap ini….

Saja mengimbas kenangan semasa kami bercuti di The Regency, Port Dickson… Seronok tau stay kat hotel ni!!

9 Responses to "MONDAY BLUES….."

mmg sedap gila roti tu kan kak..dah mkn nak lagi dan lagi dan lagi..heheheekak t, saya tag akak..🙂

amboi kak borong sampai 3 sekali…mmg best pun, tapi nak cari kat putrajaya ni payah sikit….sesetengah kedai jek jual…cepat lak sold outnyer….

Nur pakai tudung baru ye..comelnye..

xmasak ari ni eh ..skali skale akn jadi malas gak kan..he he.ooiii…byk nyer roti tu…leh abis ker ??

canteknya beg avon tu..alor sweet je tgk anakdara t..

amboi T borong smpai 3 bungkus roti. sedap ke roti tu? harus ku cari balik mesia nanti..hehehe..

roti tu kalo bakar mmg sdp…best nye pemandangan hotel regency tuh…

Halamak T… makan lagi

hai T.. awien dah agak mesti T dah beli dulu beg AVON n.. menarik kan..besar plak 2… yg bestnyer kalau T pasan beg n bunga die same dgn kerusi kat kedai SIK heheh tgk fotopages hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: