something to talk about…

HARI SABTU KAMI…

Posted on: March 14, 2009

Assalamualaikum….

Lunch tadi kami ke Restoran S.Z RAHMAH di Batu 3, Jalan Maran di Paya Pulai, Seberang Temerloh, Temerloh… B lah yang beria ajak g makan situ tadi.. T memang suka pun… Terus call tokey kedai suruh simpankan lauk untuk kami 4 beranak.. Tokey kedai tu pun memang kenal T pasal dok bercerita pasal kedai makan dia kat blog T nie.. Bila T call nak pesan lauk, dia tanya “sape ni”? T pun jawab “yang tulis blog tu”.. Dan dia pun kata.. “Ha.. kenal-kenal”.. Hehehe….. Gitulah citenyer…

Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak kegemaran T..

Menu wajib kami setiap kali lunch di sini.. Sedap-sedap semua lauknya.. Walaaaaaa!! Sebenarnya kami makan free tadi.. Ada client B tengah makan kat situ… So, dia telah belanja kami makan lunch tadi.. Terima kasihlah banyak-banyak…. Biasa kami makan amik lauk cam gini dan air, adalah lebih kurang RM50… Jadi jimatlah RM50 hubby T ari nie.. Hehehehe…

Singgah beli buah-buahan tadi….

Berhenti bergambar sekejap di Esplanade Temerloh….

Buah-buahan yang dibeli tadi…

Sebelum balik ke rumah tadi.. Singgah di kedai Kaid Johar.. Beli tudung T dan Nur… Nur sedang bergaya dengan tudung-tudung barunya itu.. So, auntie-auntie kat luar sana…. Manis tak Nur nie?? Hehehehe….

Ini pulak 2 helai tudung baru T….

Dinner kami tadi… Makan di Restoran Naifa Temerloh…. T makan Keoy Teow Ladna..

B makan Nasi Putih dan Sup Ekor….
Anak-anak makan Chicken Chop….
Air buah buat penghilang dahaga.. B minum Teh Tarik…..
Sebelum balik tapau Fish & Chips untuk anak-anak..

9 Responses to "HARI SABTU KAMI…"

Salam T.Waah.. sedapnya. Uncle memang suka patih sungai dan sup ekor. Ada sekali uncle makan sup ekor di satu kedai di sana tapi dah lupa nama kedai. memang sedap supnya.

wah..sedapnya mkn!!! T, byknya tudung nur… cute la dia bertudung…. mesti sejuk hati tgk anak bertudung cam tu…

wallah t sedapnya ikan patin tu….. yg lain2 pun namp[k sodapp…. huhhuh kalu ado depan mato linn ni mauu kusebat semua2…ilang dah diet ku huhuhuhuhalahai manisss nyer nur bertudung.. haiyoo T sekali berapa bykk da…

salam pagi Ahad T,best jugak sekali sekala makan luar, tak payah masak2 bagai kan?T, ni yg buat saya rasa tak sabar nak ada anak pompuan ni. Boleh bg dia pakai pakaian cantik2…

kak t..nak ikan patin masak tempoyak tuu..nak jugak..nak jugak…Hwaaa…

wa best best r menu !!!lapar lak tiba2 !!haahha!!tudung2 cute2!!!cute nur !!

amboi t..sedap nye makan-makan..byk tudung nur dpt…dia nak pakai tudung dah skang ni..bagus le kalau dia sediri yg nak pakai…T…awat T nye profile panjang lebar nauuu..?

ala chumellnya pakai tudung gitukan…

sodapnyerr ikan patin tewww..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: