something to talk about…

OUR DINNER

Posted on: March 13, 2009

Assalamualaikum…

Balik dari opis tadi, B bagi keta ni kat T.. Entah mana dia beli entah.. Em.. Abang… Abang…

Nur tengah tengok DVD Cicakman…

Gerai makan Kak Long T…

Anak-anak nak makan Nasi Putih, Telur Dadar dan Sup Ayam lagi.. Sama macam malam semalam.. T makan Mee Goreng Basah dan Air Teh Ais..

Laju je anak-anak dok makan tadi.. Habis nasi sepinggan sorang…

Sebelum balik tapau Nasi Lemak pulak…


Kenyang… Alhamdulillah……
Untuk kalian semua yang sudi mengunjungi T, T ucapkan SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!! Terima Kasih…

6 Responses to "OUR DINNER"

huisskkk.. sdpp nyerrr… my feveret tiap kali pi mkn kedai.. ekkekeke…

huhuhu msa tgk tajuk, kuar gmbr kete..tu duk bajet nk wat lawak..ingt tu la dinner nye hehehe…anyway..slmbt berhujung mnggu to u too!

sedapnya T..mee goreng basah tu..nak ..ar..happy weekend..

aik nak wat ape kete tu kak t, bagi kat adib jek laaaa…die leh laa main kot…..sup ayam peberet ayah lieya kalo gi makan kat luar, sebab die tak leh makan pedas…..mia n mija pun sup lover…..yg penting tak pedas….he hehe heselamat berhujung minggu kak t

kete apa tu T??? kot nanti muncul kete yg real kat dpn rumah lak.. hehehe…

telan air liur je bila tgk makanan2 kat sini tak kiralah yg t masak ke yg makan kt kedai ke seme terliur..uhhhhsss..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: