something to talk about…

SELASA – KHAMIS

Posted on: March 12, 2009

Assalamualaikum..

Tiada cerita apa yang menarik untuk dikongsi bersama dari hari Selasa lepas.. Layan tengok tv aje.. Dengar ERA.. Minat giler kat Mr. Din Beramboi tu.. Pecah perut dok gelak-gelak.. Memang boleh layan mamat tu…. Masak-masak pulak… Memang tak memasak sejak balik daripada Taman Negara ni.. Malas pulak rasanya.. Makan main tapau jer.. Itu angin pus-pus sudah datang maaa…. Argh!! Tak tahu nak kata apa dah.. Entah…

Terima kasih kepada yang sudi mengunjungi T di sini.. T benar-benar menghargainya… T pun ada membuat kunjungan balas tadi…

Skang tengah syok layan lagu Afgan.. ENTAH…

Gambar-gambar sepanjang hari SELASA – KHAMIS

10/03/09

Barang-barang kenangan daripada Taman Negara Malaysia

Hari ini merupakan hari ulangtahun ke 42 Kak Long T.. Dia tak sambut mana.. Just hantar sepotong kek ini ke rumah T…. Semoga Kak Long terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama keluarga tersayang.. Amin..

11/03/09

Ni menu dinner malam nie..

12/03/09

B beli Kuih Akok dan Sup Perut di Jerantut.. Tadi ada beli barang dapur skit.. Sebelah malam g makan di kedai makan Kak Long T….

12 Responses to "SELASA – KHAMIS"

bosan tak jadi housewife??lalala~~

biase la.. ade mase mmg sgt lah malas nk masak… nk tapau jer.. kite pon kdg2 ade mood nk msk atau tak… hehehe… teruk kah?

>> kalau family tak besar, makan luar lagi senang…>> tapi kalau nak puas makan, kenalah kat rumah juga yang puas…>> luar mcm tak cukup je makan…:D

mmg kalo itu vitamin M sudah mai…suma malas kan kak..hehee..

klau noi mmg malas nak masak hehehhesuke masuk blog t sbb banyak masakan nak d tgk hehehee

aku pon suke ngan Din Beramboi tu. Lawak gilos!!!

mamma, mentang2 la housewife, pjg2 ja coretannya..jeles I.. and bestnye pi tmn negara..hiking, camping..alahaii..bila la kak teh buleh buat gitu lak.. tunggu anak kecik besar sket aaa…

dah lamerr kerr tak berasap dapur tewww.. ihihi

seronok tgk akak jalan2 kat taman negara….tang BBQ tu yg lieya suke tu heheheheheehalah, akak rajin masak, so bile dtg angin malas tu takpe…leh di maafkan….he he hehe he

salam t..selalu gtu ler..kdg mood nak masak.ilang…

Kak T pi taman negara ker?….mesti sonokkan…..

tie samalah kita sambil2 kemas dapor dgr din tu…. rasa nak guling2 gelakk…alahai linn pun sama gak… kalu rajin masak kalu malas mmg kedailah jwabnya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: