something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: March 5, 2009

Assalamualaikum…

Sebelum menghantar anak-anak ke SKJB, T buatkan mereka Air Kiwi dan Mee Hoon Goreng Singapore ini.. Dah makan kat rumah pun, diaorang mintak lagi untuk dibuat bekalan ke sekolah pulak…

Mengimbau kenangan.. Di Swiss Garden Lumut… I luv dis pix so much!! Sayang anak-anak Ummi nie.. Muah.. Muah…

17 Responses to "MY DEAR BLOG…"

T..ptg2 camni buat perut saya lapar tgk mihun tu…

Perghhh.. sdp nye tgk air kiwi tu.. nak try la pasnih…

nak mihun tu bley tgh lapo ni…

alamak kecuq ayaq liur nie.. dah laa hujan… perut lak lapor..makan plak bee hoon nie dengan air kiwi.. slurrrppppppppp

dah lame tak pekene bihun singapore ni….lieya suke sebab tak pedas he he he heeh…..

sedapnya mihun songapore iu…lapar la plak ptg2 nie…dah la hari ujan….

sedap…tp zana nie kalu mee hon2 kurang sikit kak…he he he..tp sure yg kak tie buat tu sedap punya…re : kak, import from blog to wordpress dia tak leh auto kak…akak kena manual ler…means, everytime akak update kat blog……akak kena import pergi wordpress…he he he….kena 2 kali kerja ler gamaknyer kak…..tu yg zana tahu ler….

Sedap la tu Umi dia masak tu yang mintak bawak bekal tu Ruzi

abah anak anak ummi tewww tak sayang kerrr.. ammvoiiii kak t

T, kau ni rajin tul buat air memacam jenis. Kalau kt umah aku tu takde la air lain..ais kosong, teh o, nescafe, teh tarik..tu jelahhhh ;P anak2 aku xmo minum air manis. aku laki bini je..rajin tul la kau ni..

best jer tgk menu t ni 🙂mihun pun fav sofea !!!!gambar swimming pool tu sunnguh menarik..lawa pantulan air tu kan…

salam T..sedapnya..air kiwi..bagus..bdk2 tuh nk bawak bekal T..

arghh sedapnyer tgok air n bihun… siyus wat lapoo woo

>> tu dia…>> makan makan…:D

Sbb aKak sKe baGi SHa teRLiuR, SiLa siapKan HomEwOrk AKak ek….p/s: dEngAN haTI tERbukA siLa aMbil tAg di Blog SHa ye aKak hikhikhik

ingatkan air tuh air jambu…rupenye air kiwi…heheehe

apa beza mihun singapore ni yek?http://syakirzainol.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: