something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: February 27, 2009

Assalamualaikum….

Sejurus selepas mengambil anak-anak dari kelas mengaji, T singgah ke kedai.. Beli bahan-bahan untuk dimasak for lunch.. Jugak beli beberapa majalah bulan MAC….

Tak lupa beli gak roti-roti yang sungguh sedap rasanya nie….
T sediakan Buah Tembikai, buat Air Sunquick, ada Kacang Botol, Ikan Goreng dan Budu…
T masak jugak Kurma Telur.. Dan..

Sambal Ayam…

Sudah siap terhidang….

Hari ini ada lagi tetamu yang datang bertandang.. Tu yang T dok masak banyak-banyak nie… Ma, Abang Long, Kak Long, Kak Na, Anak Saudara T, Anis dan Hafiz dan Adik T, Asmidar ….. Abah dan Amirul ada di Kuala Krau… Tak ikut sekali ke Temerloh… Amirul dok jaga Atuk dia kat sana..

Amboi! Macam-macam posing tue…. Perangai kami adik-beradik tak ada protokol manala… Semuanya kepala giler-giler…

Sempat beli barang-barang ini dengan Kak Na … Produk ni memang popular sangat kat area Sg. Petani, Kulim… Dan kawasan-kawasan berdekatannya..

Hari ni, B g KL.. Petang karang kena g amik anak-anak kat SKJB… Ni baru ada masa nak mengupload gambar.. Diaorang dah balik dah dekat sejam tadi.. Jap lagi kalau sempat T g round ke rumah kawan-kawan pulak.. Rajin u ols singgah ke blog T.. Terima Kasih banyak-banyak!!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.. HAVE A GREAT WEEKEND OK!! TQVM….

8 Responses to "MY DEAR BLOG…."

T, rajin betul beli majalah…pastu byknya beli roti…blh habis ke tu??? saya kalau beli, mesti 1 jenis je…. kalau beli byk2 cam tu, confirm tak habis…re: a’ah…hubby nak buka kedai masakan panas kat area jln bahagia..kalau kluar ikut jln belakang TJ, nanti kan ada jumpa KS mini mart kat tmn muhibbah tu, kat hujung belah sana tgh nak buat… perasan tak??? kalau perasan, kat situlaa..😀

meriah betul umah kak t….seronok makan ramai2 kan…tak sedar2 dok bercerita, tgk2 dah berpinggan2 tambah….hi hi hi hikalo laa lieya ni dok sebelah umah kak t, ari2 lieya dtg tumpang makan ngan bace majalah hahaahahaha (nasib baik kak t tak dpt jiran cam lieya ni, buek ngabih boreh jek) hik hik hik

waaa… byk majalah..jgn lupe simpan resit..leh tolak income tax ni..!!hahhahahha!!!

x penah lak kite tgk roti2 gardenia pelbgai jenis tu kak t..sdp ke?

alahai…banyaknya memasak t ni. pelbagai plak tu menunya… bagus..bagus… linda slalu ilang idea bila nak masak…. lagik best kalau kita masak orang lain abiskan makan kan…

wah..meriah gitewww.. memang sonot sekali-sekala family dtg umah kan.. rajin betol t ni masak.. ha ah kan lieya, kalu berjiran ngan t ni, hari-hari tumpang makan..hehe

weh menmcm mskan lah..sedapnye..rajin sggh..ha betul³, roti butterscotch tu klu kat umh ni tk smpi sehari dh abis..padahl umah ni ade 3 perut je..punye la bes..ehe

sedapnye kurma telur..lame dah tak makan…rase cam nak masak kurma telur la esok..hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: