something to talk about…

MY DEAR BLOG..

Posted on: February 25, 2009

Assalamualaikum….

Selepas mengambil anak-anak di Kelas Q-Fa.. Balik ke rumah dan goreng pop corn untuk mereka.. Hari ni T buat keputusan tak memasak… Air tak delah pulok.. Hok aloh la….

12 Responses to "MY DEAR BLOG.."

Saya pun tak suka nak masak kalau time takde air ni..leceh la..

kalo takder air tensenn jerk.. tgh semangat nak masak takder air.. sabo je laa..

saya pun tak suka kalau takde air…confirm tak berasap dapur… (sedangkan ada air pun jrg masak, nikan pula takde).. hehehe…

mmg leceh kalo takde air kak…satu keje pun tak jalan….leceh!!!

da rajin air lak xdok..saketnye ati kan kak t..hehe

bestnya adib n nur…balik sekolah ada popcorn untuk dimakan..makan rebut2 sedap tuu..

seKSa kan aKAk taKder aIr….p/s: air kat putrajaya ni silap hb naik lak takrif dia..huhuhuhu

Lecehkan kalo tak der air, nak wat keje umah pun susah…nak2 lak time nak masak…..Re: tq kak T wish iza….

kalu tade air ni mmg xpyh la masak…leceh…

susahkan kak xde airnak masak susahnak mandi pun susah…

leces kalo xde air kan..uhuksskak t, saya dah private blog.nak add kak t xde email add kak t.kalo sudi leh tinggalkan email add kak t kat email saya ni.jas_fyra@yahoo.com.nanti saya add kak t ye

hehehe..kalau air takde…mood masak pun takde ek….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: