something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: February 24, 2009

Assalamualaikum..

Tadi pas amik anak-anak di Kelas Q-fa.. Singgah Teluk Ria.. Beli barang-barang dapur skit….

Mandian Nur yang terbaru.. Dialah yang dok pilih tadi..

Sebelum g SKJB, singgah lunch dulu…

Menu malam ni adalah.. Lala Tumis Serai…

Ayam Goreng…

Brokoli Goreng…

Menu makan malam yang ringkas sahaja…

Dah lama tak minum Air Lemon nie… Sejuk anak tekak.. Huhu..

12 Responses to "MY DEAR BLOG…."

salam kak tie. aduh kak..sorry lama tak jenguk sini..kak, pasal kek tu..aduhh sori byk2..yang tukang beli tu tak dapat nak tlg beli..dia dah pindah.. kalau akak nak..akak leh beli terus melalui ownernya..leh book secara email..ni link dia..http://keklapisdayangsalhah.com/

Wau… makan lagi. Bertuah bebudak menjadi anak kepada ibu yang prihatin.

wah Tie…terliurnya akak tgk lala tu, sini takde la..rasa kempunan nak makan. comeynya nur pakai tudung tu..

comeynya nur pakai tudung

Comeinya nur bertudung… T rajin beli brg kat teluk ria tu… tak mahal ker??

>> wa shopping apa tu…?>> banyak plastik…:D

kak tie, nak lala sikitwaaaa….nak lala…nak lala…nak lala………keh keh keh, ada kena pelangkung ngan kak tie nie……pandai nur, pilih mandian yg free doll….jimat lorrr

best la tgk menu t ni…menyelerakan !!! favourite lak tu!!

tAK tAHan nyeR tgK maKanan nih…kaK TTTTT sHa nak GAK….p/s: yANg aKak kAta simpLe tu SHa kaT cni ssh SGt nak maKan huhuhu (ayat touching LAk..)

Salam Tie…Dah lama tak lawat rumah Tie sejak Tie pindah rumah baru. Cantik Nur pakai tudung tu…nampak manis sekali.masakan Tie masak..lala tumis serai tu nampak sedaplah…

sedapnyer.. lemon ais tu..waaaa.. cepat la abis pantang.. nak minun ais.. huhu..

masuk umah big mama memang besttak dapat makan dapat tengok menu pun dah cukup#sedapnya ma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: