something to talk about…

MY DEAR BLOG..

Posted on: February 20, 2009

Assalamualaikum..

Curi-curi masa skit nak update blog… Ari ni macam biasa.. G makan Roti Canai kat kedai mamak dan sebelum balik ke rumah, singgah jap ke rumah Kak Long T.. Dia pun nak join esok g Damansara Damai dan Serendah… Jugak nak ke rumah sepupu T di Gombak… Balik daripada rumahnya, dok bersiapkan anak-anak ke sekolah.. Hantar anak-anak dan T singgah kedai jap.. Beli barang dapur skit.. Balik umah tengok Ma T dah sediakan nasi untuk makan tengahari.. Ni baru pas berkemas2 baju untuk esok.. Malam ni nak balik ke Kuala Krau dulu… Tido sana dan esok baru ke KL… Semoga segala urusan yang dirancang dipermudahkan dan rahmati Oleh-Nya.. Amin.. Terima kasih….

10 Responses to "MY DEAR BLOG.."

Semoga semua berjalan ngan lancar…Amin!

Doakan urusan selesai perjalanan selamat. Insya Allah.

salam mamamama ni suka masak rupanyamacammacam menu lauk yang ada& moga segala perjalanan menjadi sempurna hendaknya

tie yg rajin memasak..silalah ke blog saya utk melihat bahawa anda telah di tag..hehe

Selamat berjalan…Jumpe g next week k !!!

kak T..sukanya tgk anak dara kak t tu..comel, ayu jer..

>> dapat update pun dah ok tu…>> ramai kawan kawan yang menunggu…:D

salam….hi T. bestnya kalau leh g jalan2 ni ek…

aKak cAntEK uMah aKak….

Dapat update skit pun jadilah kan…terubat rindu kat blog nie🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: