something to talk about…

MINTA MAAF

Posted on: February 19, 2009

Assalamualaikum….

Di sini T mengambil kesempatan mahu meminta maaf kepada kalian kalau T terlewat nak membalas kunjungan kalian kebelakangan ini… T telah diberikan tugas oleh hubby untuk menaip beberapa dokumen berkaitan agreement 2,3 hari yang lepas dan masa-masa yang akan datang…. Ada beberapa dokumen URGENT yang perlu T bereskan.. B kata T cuma boleh bekerja di rumah sahaja.. Then emelkan kepadanya dokumen yang sudah T taipkan.. Teringatlah pulak masa dok keje kat lawyer firm dolu-dolu.. Hehehe… Insya Allah.. Ada masa terluang nanti.. T cuba menziarah ke “rumah” kalian dan meninggalkan jejak ye! Apa-apa pun T menghargai kunjungan kalian yang sudi dan tak putus-putus menjenguk T di “gubuk” T ini… TERIMA KASIH…

Hari Sabtu ini Insya Allah, T bawa Ma dan Abah ke Damansara Damai.. Rumah Abang T.. Then nak ke Selayang.. Nak jumpa anak sedara hubby yang nak balik sambung belajar ke UNISA AUSTRALIA pulak… Hari Ahad pula kami nak ke rumah kakak ke 3 T di Serendah.. Untuk kalian semua.. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU… SEMOGA BERGEMBIRA SELALU BERSAMA KELUARGA TERCINTA…. TERIMA KASIH….

11 Responses to "MINTA MAAF"

Salam T,Sebetulnya selesaikan kerja yang sepatutnya dahulu. Blogging adalah semata-mata untuk mengasah minta, mengisi masa lapang dan meramaikan kenalan.

bz bangat tu kak t..xpela da abg kasi keje,wat kt umah..ok la tu.slmt berwiken ye kak t.

baiknyer nolong hubby…xper la T…yg penting dulukan hubby kan…yg lain2 tolak tepi dulu ok

keje kat umah lak eh !xpe dlm 2-3 ari nti siap la kan..jumpe nti ..

wahhh..dah stat kerja dari umah. ok la tu. takyah kau susah2. mintak gaji ngan laki kau tau! keh keh

Its ok aKak…. wah bEStnyER kEJe kaT umaH….ok aKAK seLAmat berHujuNg minGGU…

alahai T…keje dari rumah ya.. tkape..bereskan keje awak tu… nanti B awak tertunggu2 lak..syoknya nak bercuti2 weekend ni… selamat berjalan ya… take care!!!

salam..buat keje elok2 ye T, nanti hubby marah kena buang keje lak…ehehee gurau je….

wah bz mama lah!!!t kita nak kasi tau ni.. ni blog baru kite eh.. blog lame dah delete!!

Salam Kak T,Tak per kak T, kita org sumer tak kisah…kak T wat lah keje dulu…dah beres nnt singgah lah blog kita org yea…:-)

takpe tie..gi setle kan keje2 tu dulu..nanti dah free dtg umah linn yerk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: