something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: February 17, 2009

Assalamualaikum…

Rutin kembali macam biasa.. Seadanya…

Baru balik dari kedai.. Bli barang-barang dapur skit….


Malam ni masak Sambal Kentang dan Ikan Bilis….

Ayam Masak Halia….
B g KL ari ni.. G Bar Council.. Balik umah makan nasi sama-sama…

13 Responses to "MY DEAR BLOG…."

terer la kak t masak..nyam2

ooo. acik Tie datang KL tak bagi tau yer.. ishhhh nak kena babab nie… hehehheeesedapnya menu tu.. smlm saya pose sempat masak lemak ikan tenggiri dengan buat sup sayur ajer… alhamdullilah

wah sedapnyer ayam halia tu……. tingin dah ha…tie akhirnyaaa……….. hehheheheh gi tgok juga UPIn Ipin yerk…. kesiannya terkejar2 ha nak cari tiket… mmg fullhouse kan citer tu… chaiyok2

lama tak jengguk kak tsorry yerk kakakku sayang…simple tapi sedap…esp sambal kentang and ikan bilis tu….kalu ada ikan masin sure lagi meletup kak ngan nasi panas2…kak tie nie terror ler masakhari2 lauk sedap jer…..

wah terliur tgk ayam halia tu…..sedap tu mkn ngan nasi panas2…..tgk kak t yg rajin memasak ni jeles plak lieya..sebab lieya dah lame gile tak masak….hahhaahah (pemalas tul lieya ni) eheheeheh

laponya..tgk menu -menu t tuh.rajin t masak..

salam kaktie..kaktie pun dah pindah umah ek..dah aktif kat sini yer..huhu fiza jer tak reti2 nak wat blog nie… terpaksalah setia lagik dgn fp tuh… sedapla nampak menu kaktie tue….

salam kak tie..lama betul tak jenguk umah kat tie ni..lauk simple tu yg sedap makan ngan nasik panas2.. iye dak.. p.s: sy link akak ek??

Sedap nampak lauk ayam tu..wah dah boleh dah masak sambal kentang eh..sedap tu

waaaa..best la..ade sofea nyer favourite sambal kentang n ikan bilis tu !!!jom la singgah blogspot sofea lak !!

sedapnya menu…lama saya tak masak sambal bilis dgn kentang..kalau time tak keje dulu, selalu gak buat tu..

salam kak T..ni lia (friendster) ni. Lama tk chat ngan akak. Tempek la resepi ayam halia tu..nk try masak..nampak sangat sedap..

Hai, kat blog Big Mama ni tentang makan jer. Bertuah abahnya ye?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: