something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: February 12, 2009

Assalamualaikum…

Nur demam dah masuk hari ke 3 hari ini… Tapi dia ke sekolah jugak.. Cuma ponteng tak pergi ke Kelas Q-fa selama 2 hari… (Selasa & Rabu)… Balik dari sekolah hari Selasa tu dia muntah-muntah.. Perut masuk angin agaknya sebab dia tak makan nasi… Minum air gas dan makan jajan je.. Tadi masa nak amik anak-anak di Kelas Q-fa.. Ustazah bagitahu dia tidur aje.. Tak mengaji pun.. So, T pun terus bawa dia ke Klinik.. Doktor kata kata demam dia tak tinggi sangat.. Cuma pagi tadi dia kena cirit-birit.. Dah ambil ubat dan dapat MC daripada Doktor.. Balik rumah dia tidur aje…

Ubat Nur…


Kesian anak Ummi nie..

Abang Adib dan Adik Nur…..

Abang Adib g sekolah sorang je hari ini…

Balik dari sekolah.. Singgah beli roti dan telur.. Anak-anak suka makan Telur Separuh Masak…

12 Responses to "MY DEAR BLOG…."

Alahaiii..syian nur! makan abis ubat tu ye sayang. boleh cepat sembuh. sayang abg dia kt adik. sonok sebenornya aku tengok anak sepasang2 ni. huhuhu..

alahai ciannyer nur…semoga cepat sihat yer syang….pandai abg syg adik ha…

salam T..sian nur..tak sehat pun rajin g sekolah..semangat nak bljr tinggi..semoga nur cepat sembuh..jgn lupa kasi nur ubat ye T

siannyer adik nur tewww.. moga cepat sembuh..

salam…perkenalan

Sian Nur..get well soon ye..Jangan lupa makan ubat tau

Semoga Nur cepat sembuh….sabar lah..tanda Nur nak membesar tu ..kan..kan..

alahai ciannya Nur.. get well soon my dear.. tapi dah 3 hari tu.. lamam gak tu… makan ubat tau nur….alahai sayangnya adib dekat nur haaaa… sweet sangat….

alahai sian nur, harap cepat sembuh…bagus nur walau demam tetap tak mo ponteng sekolah….harap nur cepat sihat balik….mmg sekarang musim kot kak t, lieya ni baru baik demam…same ngan mija…..cuace panas kot……baik tul abg adib ngan adiknyer….kemain jage lagi….

Kesian…. begitu kanak-kanak, sekejap demam dan tak lama ok. Pastu mulalah nalak balik.Bila Big Mama buat n3 nih, saya teringat anak-anak kami semasa kecil, cukup bahagia dan terhibur. Rasanya nak mereka tu balik menjadi kanak-kanak.

semoga nur cepat sembuh. jgn kasi dia minom air gas lg.

alahai nur..siannya dia… demam lagi ke T??? ooo.//T pun sellau pegi klinik Zul yaa…samalah dgn kita…suka pegi situ w/pun kat TJ ada klinik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: