something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: February 9, 2009

Assalamualaikum..

Selepas menghantar anak-anak ke SKJB, singgah kedai tapau nasi… Makan nasi sorang-sorang kat rumah.. Then melangut depan pc.. Maklumlah … Dok sorang-sorang je kat rumah nie.. Hehehe…

Pas makan, merajinskan diri pulak membasuh kereta dan bahagian garaj tu… Berkilat tak?.. Tak lap pun.. Biar je kering sendiri.. Hari panas terik kat luar tu…

Malam ni. .. B kuar g tapau food.. Pasal apa main tapau-tapau ni hah? Malas masak ek??? Em.. Tau tak pe….

** Tarikh hari ini cantik.. 090209.. Suka… T memang suka tarikh unik cam gini.. **

6 Responses to "MY DEAR BLOG…."

Wah rajinnye cuci kereta sendiri..isteri sapa la tu ye??pst..cantik new handset tu..saya ni dah lama mengidam nak pakai PDA bila la nak direalisasikan agaknye ;(

warghhh sonoknyaaa ddk rumah sorang-sorang.. hehehhehe..

wah rajin tu tie..basuh kete… heheheh eksesais tu…..yelrah linn pun selalu gak tapau… jemu dah masak sendirikk

okler tu malas nak masak rajin basuh kete.. takper yang penting hidupni kena balance..

Rajin kak T cuci keta yea….iza nie sejak kawin tak penah cuci keta….hubby yg cucikan. dulu masa lum kawin kena lah cuci sendiri kan…hehehehe

alah, takpe nya..kengkadang mmg angin malas tu kuar. beli je bungkus, abis criter! ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: