something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: February 5, 2009

Assalamualaikum..

Hari ni bawa Ma dan Abah ke Pusat Zakat… Pas diaorang membayar zakat.. T g amik anak-anak di Kelas Q-fa dan kemudian g makan Roti Canai di Rest. Old Town (bukan kopitiam ye.. kedai mamak biasa aje)…..


Capati, Roti Canai dan Ayam Goreng.. Tak lupa Teh Tarik tue…


Singgah di rumah Kak Long T jap….

Abah…

Ma….
Sempat singgah beli barang-barang ni di Kaid Johar tadi.. Beli terus Nasi Beriani untuk lunch dan lauk untuk dimasak malam karang…
Ikan Tilapia Goreng…..

Ayam Masak Merah….

Sayur Campur…

7 Responses to "MY DEAR BLOG…."

>> seronoknyer emak ngan abah datang.. Tni mesti tak pernah lupa kamera..bestler …>> talapia goreng.. mcm lauk yang kita tinggalkan untuk atikah ngan mertua makan tengaharini jer..

hehe ingatkan old town kopitiam yg tgh hangat diperkatakan ittew…tingin nak minum air peberet ida..”TEH TARIK” tp skrg ni takut plak kut bb angin nanti

wah sedapnyer roti canai…linn mmg takleh ar masuk blog tie ni… penuh dgn gambar makanna yg bulehh membuat diri ku laporrrrr

Nasib baik dah minta isteri masak kari tadi, kalau tidak meleleh air liur tengok kari dalam blog Big Mama nih!

Kan main lagi mak dan abah k.T posing depan kamera kan…:-)Sedapnya lauk pauk…

Sedap nampak talapia goreng tu..syok la ye ma & abah ruzi ada kat umah..diaorang sihat??

rajin t masak kan..kalu maya, hmmm..weekend je masak..banyaknye shopping..best..best..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: