something to talk about…

MY DEAR BLOG……

Posted on: February 2, 2009

Assalamualaikum…..

Selepas anak-anak balik daripada Kelas Qfa tadi (B yang amik diaorang tadi), T buatkan Milo Ais dan goreng Chicken Fingers by Ayamas…. Cicah Sos Cili Thai….


Bersiap nak g hantar anak-anak ke SKJB…..

Lunch tadi makan sorang aje..
Balik rumah layan internet… Sesambil layan kacang yang T beli kat Langkawi…

10 Responses to "MY DEAR BLOG……"

Wah..lapar perut I….Jom join my club & see later :-Copy , paste pada address bar & hit :-http://www.duitmudah.com/?id=RazaliAfa123

cantiknya tudung purple T…..saya baru pas tgk gambar2 T sekeluarga kat Langkawi..bestnya pegi sana kan… saya pun rasa cam nak pegi lagi.. hari tu pegi tak bawa Taufiq…sebab susah nak jaga… skarang dia dah besar, ok kot kalau pegi lagi..

tie sukalah linn tgk milo ais tu…huhuhuh takpernah lagi linn buat letak milo kat atas camtu..nanti leh buat nie… yum yum….

Nampak sedap la milo ais ruzi tu..ni yang buat saya nak try lak lepas ni ;p

bestnyerr jadi housewife yg dapat memblog.. kannns

Sedap juga tuh, walau pun cecah sos gitu jer.Kacang tu, anak-anak saya dulu panggil “kacang pandai” selalu dia orang minta saya belikan.

Sodapnyer milo ais ittew kan..

lapaq peyut tgk semua fud tu..T..sehat ke..

cantek Kak T kai tdg ekin tuh.sngkan men sarong je.

tie..ita tgk..ayaq ais mesti ada tiap kali makan..ish..x elok utk kesihatan tu tie..ank2 mmg suka..wah..kacang langkawi..jauh tuuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: