something to talk about…

MY DEAR BLOG…..

Posted on: February 1, 2009

Assalamualaikum..

Hari ni bermalas-malasan sahaja di rumah… Bangun tidur pun lambat… Anak-anak nak tonton tv ke main ke… Buatlah… Tak ada hal punya… Dok bersantai-santai kat rumah.. Baca paper… Ngadap pc jap… Baca majalah-majalah…. Masak pun tak… Makan minum main tapau aje…. Tengahari B bli Nasi Beriani.. Sebelah malam keluar makan di restoran orang Siam di Batu 1. Pekena Nasi Paprik malam nie…. B lak makan Sup Ekor dan Nasi Putih.. Anak-anak pulak order Nasi Putih, Tom Yam Campur dan Telur Dadar…. Minum lak Air Bandung, Nanas, Oren dan Carot Susu.. Tak amik gambar.. Malu… Orang ramai.. Hehehehehe……

6 Responses to "MY DEAR BLOG….."

Nampak sedap je nasi beriyani tu..biasala hari tu kalau saya pun Ahad memang hari bermalas-malasan seduniakan!!ha..ha..tapi Sabtu cleaning day..kemas rumah,iron baju & macam2 keje lagi yang tak sempat buat pada hari2 biasa… ;(

>> kadang saya pun kalau org ramai risau gak nak ambil…>> tapi last last buat bodoh je…>> nasiblah selagi tak kacau sesiapa…:D

wah setapnye..tersentap tgk nasik tuh

hai tie..ehehe..kami dh pndah ke blogspot tau..naty jgn lupe visit our new ‘home’ waaa…mknana spt biasa tau kat blog or kt fp die..aiseh² kna mkn pasni..lapooooo

salam kak tie….mariam weekend kena tunjuk rajin sbb hubby mkn kt rumah…hari lain mkn roti je…hihihi

aisyeeeee T….cam tak biasa lak baca awak segan amik gambar…. 😀 sedapnya nasi beriani… beli kat ner?? restoran ali ker??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: