something to talk about…

MY DEAR BLOG……

Posted on: January 22, 2009

Assalamualaikum….

Seperti biasa, dalam pukul 10.30 pagi, T ke Kelas Qfa… Dah siap mengambil anak-anak, T terus memandu ke Bandar Temerloh (boleh dikelaskan tahap bandar ke?) dan singgah di kedai nak membeli tudung T, tudung Nur dan sambil tu si Adib nak pulak membeli baju yang ada gambar si Ben10 tu… Siap membeli, anak-anak mintak nak dibelikan burger pulak.. Siap menapau burger, terus balik ke rumah… Siapkan buku anak-anak untuk belajar hari ini dan suruh mereka bersiap mandi, pakai baju sekolah bagai.. Dan teruslah T hantar mereka ke sekolah…. Balik dari sekolah, singgah ke kedai.. Beli lauk nak dimasak malam ini.. Tak lupa beli jugak majalah Mingguan Wanita yang T minati semenjak tahun 2002 lagi… Tak pernah lupa untuk membelinya..




7 Responses to "MY DEAR BLOG……"

rajin betul kak tie shopping tudungcantik arr….zana berkenan ngan yg ujung kaler biru…susah betul nak cari kaler camtu ngan kaler dark blue. Kak, kirim ngan akak beli boleh ?

Salam Sis Ruziawati ittew…wow banyak belanjer tu…apa isu menarik majalah wanita keluaran bulan nih?..nak beli tak sempat lagi larrr…

suka nengok adib dengan nur.. macam zaman citer lama plak …macam ada ha.. p/s:…thank’s T.. hehehehehhe…

amboi T..tambah koleksi tudung nampak… beli kat mana tu?? kaid johar ker???

suka tuudng tu gak..saya pun tgh mengumpul ni kak..hehee

salam..T..Sht..ke..?byk..t.bli tudug …cuti nie kty tak g mana2..duk umah je..kot..cuma g kelah2 kat sg je kot..nanti cuti jgn lupas ole2 utk kty tu..takecare ye

< HREF="http://yangguo520.blogsome.com" REL="nofollow">yangguo520<>< HREF="http://hongqigong.blogsome.com" REL="nofollow">hongqigong<>< HREF="http://huangyaoshi.blogsome.com" REL="nofollow">huangyaoshi<>< HREF="http://oyangfeng.blogsome.com" REL="nofollow">oyangfeng<>< HREF="http://zhangwuji.blogsome.com" REL="nofollow">zhangwuji<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: