something to talk about…

Posted on: January 22, 2009

Menu malam ni T masak Asam Pedas Ayam, Ikan Kembung Goreng dan ada budu jugak.. Alhamdulillah….

6 Responses to ""

Asam pedas ayam??? aku ingat kari tadi! bila la aku nk try masak asam pedas ayam ni. camne la rasanya…

>> ikan goreng makan dengan kicap pun sedap jugak…:D

ermmm sedapnyer kak…..lapa lieya tgk pagi2 nieh…dh le tak sarap lagi nieh he he hekak t, dlm menu seharian tak tinggal budu….nyum…..nyum….

asam pedas ayamsedapnyer….lama dah tak masak asam pedas ayam tu kak

Dah lama tak mkn asam pedas ayam…sedapkan….

emmm sedap budu dah lama tak mkn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: