something to talk about…

TAGGED BY LYNDZ

Posted on: January 21, 2009

T dh lama kena tagged by Lyndz, http://momentlyndz.blogspot.com
Hari ni baru berpeluang nak buat… Hehehe.. Dh berkurun lama dia dok suh T buat tagged ni….

7 facts about me:-

1. Kawin masa berumur 20 tahun, suami masa tu umur 28 tahun;
2. Seorang yang suka berkawan;
3. Suka memasak walaupun tidaklah sepakar mana;
4. Suka membaca;
5. Risaukan sangat berat badan yang semakin bertambah… Paling baru T timbang berat badan sudah naik ke 86kg.. Huhu…;
6. Suka berjalan-jalan cari makan.. Hem.. Dah tu nak kurus camne ek??
7. Suka tengok apa-apa saja yang cantik2.. Nak2 boleh beli pulak barang yang kita minat tengok tue…

6 unspectacular quirks about me:-

1. Penyedih orangnya.. Tak boleh tengok keadaan yang sedih.. Sure menangis;
2. Kuat merajuk.. Sensitif sangatlah orangnya.. Alahai.. Buruknya perangai;
3. Pemboros yang amat;
4. Tak suka kena kencing/tipu dek orang lain;
5. Garang orangnya.. ngan anak-anaklah.. Tak boleh dimanja sangat.. Nanti naik lemak pulak diaorang;
6. Kadang-kadang bila dilanda penyakit “M”, Em.. nak cite pun malas rasanya.. Hehehe…

3 Responses to "TAGGED BY LYNDZ"

T..kita ni byk persamaan laa.. hehehehehe….

zana pun dah pernah kena tag nie kaksebenarnya best buat tag nie…..yelah, secara tak langsung kita kenal kawan2 kita lebih terperinci sikit ……kak tie nie lebih kurang zana jer yerk peel nyer …he he he

< HREF="http://balagui098.blog.com/" REL="nofollow">balagui098<>< HREF="http://jianada66.blog.com/" REL="nofollow">jianada66<>< HREF="http://niriniya.blog.com/" REL="nofollow">niriniya<>< HREF="http://kamainong.blog.com/" REL="nofollow">kamainong<>< HREF="http://kenuodiya.blog.com/" REL="nofollow">kenuodiya<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: