something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: January 19, 2009

Acara wajib sebelum kuar umah ni… Hehehe….


Di Pejabat Tanah & Daerah Temerloh, Restoran Secret Recipe, lunch hour dan kek2 yg dibeli…


Malam ni tak masak, B kuar tapau jer…

Assalamualaikum….

Hari ini selepas mengambil anak-anak di Kelas Qfa dalam pukul 10.30 pagi tadi.. T terus ke Plaza Temerloh.. Nak bayar Cukai Taksiran rumah Abah T… Settle keje kat situ, T ke Pejabat Tanah dan Daerah Temerloh pulak.. G bayar duit rumah Abah untuk setahun.. Bayaran sewa rumah PAKR…. Masa tengah tunggu nak bayar bil tu, terjumpalah suami si Aimi… T tegur dia dulu… Tapi tak lah over sangat.. Sebab Aimi tak ada sekali.. Sekadar say hi dan suruh anak-anak T bersalam dengannya…. Kemudian, kami ke kedai kek Secret Recipe.. Anak-anak nak makan kek…. Siap tapau kek.. Kami singgah g makan dulu…. Balik ke rumah dah pukul 12.10 tgh hari.. Terus suruh anak-anak bersiap untuk ke SKJB pulak… Hantar anak-anak dan terus pulang ke rumah.. Malam ni T tak masak.. Tak beli lauk pun tadi.. Lagipun tak ada mood.. Hehehe… Esoklah kot kalau rajin T masak-masak pun.. Hehehee… Malam ni B tapau makanan kat luar.. T masak nasi aje…

8 Responses to "MY DEAR BLOG…"

amboi kaksiap tapau secret resepi nyer cake lagizana tak try lagi cake dia…tp dah try makan chicken cordon bleu dia…giler sedap kak….cam terasa2 lagi kat tekak nie…he he he

T, lelawa ler tudung T niT beli kat pahang ke?berapa rege kat sana T?yg T pakai kat entry ni pon lawo benor

amboiiii kan main SR cake… sedapppppp.. lama betull tak gi SR … ohhhhh tidakkk.. hahahah… T suka saya nengok nur pakai tudung.. comeiiiiii tull.. alhamdullilah… sejuk perut ummi dia…

wah penuh ha aktiviti satu hari….mesti letih kan..sedapnyer kek SR…dah lama linn tak gi mkn……

mak aiii..setahun punye bayaran? banyak tu! bagus tul la kau ni T. kau banyak mani takpela..cam aku ni?? huhuhu ;(

Sedapnya kek SR tu…..

T..hubby saya pun siap sms lagi pas jumap awak tu… kelakar lak rasa… dia tu sebenarnya susah nak cam muka org… tapi kalau dia dah kenal, mudahla dia nak sapa…T, cantikla tudung… makin menjadi2… buat koleksi yaaa..

< HREF="http://www.zhefiry.com/pradapurse/" REL="nofollow">prada purse<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradapurse/" REL="nofollow">prada uk<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradapurse/" REL="nofollow">prada hand bags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/miumiu/" REL="nofollow">miu miu<>< HREF="http://www.zhefiry.com/miumiu/" REL="nofollow">miu miu handbags<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: