something to talk about…

MY DEAR BLOG…..

Posted on: January 16, 2009

Assalamualaikum…

Dalam pukul 10.30 pagi tadi, keluar ambil anak-anak di Kelas Qfa…. Then kami terus ke AVON… (Produk Amerika ke ni?) Beli barang sikit.. Sungguh cantik itu wallet.. Bunga-bunga gitu.. I like it very much…..!! .. Singgah beli Kuih Pau.. Naik opis hubby sat… B g KL ari ni.. Singgah bagi Kuih Pau pada Kak Anisah dan Zu.. Pas tu singgah di Butik ANAKKU.. Belikan baju untuk anak kawan T.. Kemudian kami g makan kat gerai berhampiran gerai Kak Long T.. Diaorang tak berniaga ari ni…. T pekena Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak.. Kakak tu memang pandai memasak.. Sedap-sedap lauk di gerainya tue…. Selepas makan kami terus balik ke rumah.. Suruh anak-anak bersiap ke sekolah dan dalam pukul 1.30 tgh hari g antar anak-anak ke SKJB… Then balik singgah beli lauk untuk dimasak malam ni.. Juga ke Pos Laju.. Poskan baju untuk anak kawan T tu.. Insya Allah.. Esok sampailah tu kot! Emy.. Emy tunggu ye! Ruzi poskan baju-baju tu untuk Edriana.. Kalau Emy tak ada kat umah esok, may be Emy dapat ari Isnin kot! Tak ada benda nak bagi kat baby.. Ingatkan nak belikan baju dan bagi masa kami ke rumah Emy.. Tapi itulah.. Tak berpeluang nak ke sana menjenguk baby lagi.. Maaf ya Emy.. Harap baby padan ngan baju-baju tu nanti.. Dah dapat parcel tu, sms bagitahu Ruzi ye Emy?… Muah…

5 Responses to "MY DEAR BLOG….."

kak tie pakai tudung ekin erkcomel ler….zana ada satu kaler sama ngan kak tie nyer…orange tu..he he he…senang kan kak tie pakai tudung tuoooooo sedap ikan patin masak gulai tempoyak nie…lagi2 org pahang yg masak……mmg pure ler…CNY ke mana kak tie?sorry lama tak jengguk blog kak tie…zana tengah demam nie sebenarnyer…

saya pon setuju ngan zana…cantik akak pakai tudung tuh..pastu mmg senang nk pakai.sarung je kan..jimat masa..kita pon nak adiah tok baby kak…kita baru bersalin ni…hehehehe..xde ar kak..gurau je

The only way to stop future genocide is to fight back our way. The cowards use drones and missiles. No suicide bombs. Use snipers and hitmans. Pay them to kill their ambassadors and their families, their company ceos and their families. They kill our children. List down the numbers they have kill and we try to reach that number. An eye to an eye. Hit them anywhere in this world, from Brazil to Mongolia.Distribute this comment to as many people as possible all over the world.

wah…. byknya baju utk baby emy… bagusnya T ni…. mesti emy tak sabar2 nak tunggu parcel tu…comei arr T pakai tudung tu…. sesuai dgn muka T..kalau saya ni rasa cam kurang sesuai je…mungkin sebab bentuk muka kot…

< HREF="http://www.zhefiry.com/prada/" REL="nofollow">prada bags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/prada/" REL="nofollow">prada wallets<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradabag/" REL="nofollow">prada bag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradabag/" REL="nofollow">prada handbag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradabag/" REL="nofollow">prada handbags<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: