something to talk about…

Posted on: January 16, 2009

Petang tadi g amik anak-anak kat sekolah… Balik umah siapkan makan malam.. Menu malam ni yang simple aje.. Ikan Kembung Bakar, Sayur & Ayam Goreng, ada budu dan buat sejug air lemon.. Alhamdulillah…

12 Responses to ""

T, byk nye tudung baru T..kat sana brape rege tudung tu?

sodapnyer ikan kembung bakar walopong simple .. kannns

salam t..byknya t tudung ekin..kty lom ade satu lg pun..

T… menu sempoi cam tula yg kitorang sdelalu mkn..lebih berselera mkn cam tu.. confirm mkn bertambah2, nak lak ada budu tu..😀

Sedap apa menu sempoi awak tu..he..he.. kecur air liur dengar budu tu..tapi saya still berpantang makan benda2 yang boleh mendatangkan gatal ni.. ;(

sedap pulak aku tgk budu kau tu T!!!

kecur nengokw/pun simple tp kadang2 kala lauk2 camtu lagi membuka selera kan kak tiecantik ler tudung ekin yg nie kak tie…byk kak tie beli…zana baru try satu….kat sana murah tak? kat sini RM20 gark ler…

>> suka tgk yg gambar tgh tgk tv tu…:D

ambOi baIknyer dua beradik sharE saTU keruSI tGK tv…

ikan kembung bakar oh ikan kembung bakar, lamanyer tak makan, windu sangat

ikan kembung bakar oh ikan kembung bakar, lamanyer tak makan, windu sangat

< HREF="http://www.zhefiry.com/mulberryhandbags/" REL="nofollow">mulberry purse<>< HREF="http://www.zhefiry.com/mulberryhandbags/" REL="nofollow">mulberry purses<>< HREF="http://www.zhefiry.com/mulberryhandbags/" REL="nofollow">discount mulberry<>< HREF="http://www.zhefiry.com/chloehandbag/" REL="nofollow">chloe bag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/chloehandbag/" REL="nofollow">chloe paddington<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: