something to talk about…

Posted on: January 14, 2009

Sebelah petang, dalam kehujanan tu…. G amik anak-anak kat SKJB… T tahan 1 keta Pajero (Orang Cina yg drive), buleh dia tak berenti….? Sianlah sikit kat kami ibu bapa yang sedang memimpin anak-anak dok melintas jalan depan sekolah dalam kehujanan nie.. Pikirlah sikit.. Memang mailto:?&*%$#@!&%^ betullah… Memang tak buleh pakai langsung orang jenis nie!! Settle tugasan mengambil anak (B g KL arini), kami ke Gerai Kak Long T.. Adib nak makan Nasi Lemak dia.. Abih 2 bungkus dia makan… T makan sebungkus jer tau…. Then, pas borak-borak skit.. Dalam kul 6.30 petang balik ke rumah… B sampai umah kul 11.30 malam… Dia belikan donut kegemaran T tue… (Siapa yang tahu Big Apple ni produk Amerika jugak ke? Secret Recipe pun ke? Bukannya apa.. Selagi buleh tak nak guna produk-produk dari negara tu dah… Tapi ada jugak produk-produk yang T tak tahu lagi samada ianya dari sana.. Cuma dapat sebahagian senarainya saja… Kalau dapat senarai penuh tu, kira baguslah… )

11 Responses to ""

T, saya pun suka Big Apple.. kalau pegi ECM wajib beli… saya tak pasti lak big apple ni produk mana.. rasanya ok kot..sebab so far, tgk senarai product, big apple tak termasuk..😀

wa…dah le lapau nie..nampak lak donut nasi lemak bagai..T..usia perkhawinan kty seusia umo akak..+ extra setahun

alamak nasi lemak tu yg linn plg tak thn tu… sedapnya…..adoii donut tu pun mengguda…..

huhuhu..nasik lemak ngan Epal Beso tu bikin sentap takak aku wei. 2-2 pon sedappppppppp…

kak…kita pon hantu big apple tau..cedap kan

He..he..saya baru pas pekena big apple last sunday masa hantar samihah balik seremban..sungguh kurang asam driver tu kan..cis..

kak, adik yong kata, lecturer dia bg tau, big apple tu keluaran Indonesia..tu pasal pekerjanya ramai org Indon..hehehehe. peberet yong ni kak..re: akak, psl kek tu nanti yong email rega ye..tadi bz giler..tak sempat..

SEdapnya nasi lemak dlm daun pisang tu….dah la tak bekpes lagi nie….nampaknya lps ni kena pi cari nasi lemak bungkus daun pisang laaa….A’ah la…iza pun suka mkn big apple nie…x pasti la kak T sama ada dia produk mana…setakat yg iza baca, rasanya tak tersenarai…

T, fiy, secret recipe tu made in malaysia.

T..awak kena TAG ni..nanti pi kat blog saya yer…

< HREF="http://www.zhefiry.com/guccibags/" REL="nofollow">gucci purse<>< HREF="http://www.zhefiry.com/guccibags/" REL="nofollow">cheap gucci<>< HREF="http://www.zhefiry.com/guccibags/" REL="nofollow">cheap gucci<>< HREF="http://www.zhefiry.com/guccibags/" REL="nofollow">gucci wallets<>< HREF="http://www.zhefiry.com/prada/" REL="nofollow">prada<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: