something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: January 10, 2009

Assalamualaikum..

Em, alahai.. Bila la nak dihabiskan membaca majalah/buku motivasi ni semua.. Asyik dok melangut depan pc jer.. Tak ada masa dibuatnya untuk membaca pulak…. Kena curi-curi masa jugaklah ni kalau nak khatam semua majalah dan buku motivasi ni.. Aduhai… Boleh ke tak boleh nie..?? Hohohoho….
Gambar-gambar di bawah ini adalah koleksi majalah-majalah/buku-buku T yang ditempatkan di tingkat atas bilik no 2 kat umah T nie…

14 Responses to "MY DEAR BLOG…."

tie byknya majalah….. buku2 lagi..adoii rajinnyer membaca….linn sejak beranak ni tak sempat langsung nak belek buku…..

saya pun ada lagi beberapa buku Dr Tuah yg blm khatam… best kan buku2 dia??? mmg termotivated je bila baca tu…

tu diaaa..bila masa nak baca tu..diary everyday full jer…jawabnya kena korbankan masa tido ler kan T…

mak oi banyak tu ti????larat ke nak abis kan tu>>??

banyok majalah awok… baca ke semua tu?😀http://syakirzainol.fotopages.comhttp://idida.fotopages.com

T.. sorry laa lama saya tak lawat T.. lately saya sibuk dan keadaan kesihatan yang tak berapa nak ok.. Thank’s T.. memula tu saya ingatkan nak pergi gak buat temujanji dgn Doc pakar… tapi bila saya rujuk dgn MA dekat office saya nie.. dia kata tak payah operation.. sebabnya banyak risiko yang akan saya hadapi .. so tak nak laaa.. lagi pun saya takut.. hehehe..hari tu T ada MMS gambar Nur dengan Adib kan.. sorry ek.. kredit finish… hehehehee…. ala comeii ajer nur pakai baju sekolah tu.. tapi Nur kecik sangat laa.. tak kena buli ker dekat sekolah tu.. adib jaga adik tau.. hehehehe..tu laa T.. actually saya tak kisah sangat pasal tempat percutian tu.. masa cuti hari tu.. semua family saya balik kelantan.. so tinggal saya ajer .. tu yang saya boring gilaa tu.. bila ajak En.Din ikut balik sekali kelantan.. macam-macam alasan En.Din bagi.. itu yang saya pergi Taman burung tu… hehehee….. insyaAllah nanti kalau pergi PD saya akan ambik gambar banyak-banyak .. hehehe… tu arr. T masa saya pergi Taman Burung hari tu.. orang-orang yang datang semuanya bawak kamera yang canggih manggih … leans punyalah panjang…. saya pakai kamera biasa ajer.. bila cakap dgn En.Din.. kamera orang2 tu… En.DIn kata.. kamera yang saya guna tu pun ok.. lagi canggih.. tu kan ayat.. takut saya paw dia beli DSLR.. huhuuuuhhuuu…..saya pun rindu T dan keluarga… nanti kalau T datang KL.. singgah la rumah ek….

syabas dik, ader gak minat dan niat nak membaca, akak lepas abis belajar aje terus tak minat nak membaca lagi, dah boring sangat rasanya asyik duk menghafal aje udlu

fuisH baNyak iLmu akAK nih raJin meMbaCa….

kak t, nak kek yang mana??sama lah dgn yong, suka kumpul buku n magazine,,tapi tak khatam2 pun baca hehhehee

Baca..jangan tak baca..

>> suka membaca ke…?>> myself pun buku punyalah banyak terkumpul sehingga kini…>> sampai tak tahu nak buat apa…

byk nyo buku..nak pinjam leh??T…nape lama x update?

tu dia,banyaknya buku & magazineni boleh buat pameran nih

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!< HREF="http://www.powerleveling-runescape.com" REL="nofollow">runescape powerleveling<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: