something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: January 9, 2009

Assalamualaikum…

Tarikh hari ni cantik.. 090109.. It’s something.. T suka kalau tiba tarikh-tarikh yang unik macam nie.. Ada sesuatu yang menarik gitu.. Hehehe.. Apa-apa pun.. Rutin setakat tengahari ni macam biasalah.. Tiada yang luar biasa pun… Macam kebiasaannya…..

Pas ambil anak-anak dari Kelas Qfa.. Singgah kedai dan balik umah.. Goreng Mee Hoon dan Popcorn Ayam…. Singgah dok kat blog sat dan dalam kul 1.20 tadi g antar anak-anak ke SKJB…

7 Responses to "MY DEAR BLOG…"

betul tu T..date hari ni cun je.. takde sapa2 yg nikah tarikh ni ker?? hehehe…

sodapnyerrr lauk pauk ittewwww.. nyam nyam

haah kan kak tsaya pun xperasan tarikh hari ni begitu cantikconcern sungguh kak t nikak t ni rajin masak ar…cedap je tgk meehoon tuh..nk cikit…hehee

sedap air oren… arghh dahaga sungguh nie…..yup cantik tarikh nie..

SALAM t..Tarikh hari nie ,memang cantek..ari jumaat lak tu kan..rajin T nie masak..tu ler kan.dah jadik mak nie kena rajin masak utk anak2 ye T.

terima kasih la T sebab sudi komen lagi kat FP ct..betul la tarikh hari ni memang cantik…09.01.09 lawa bebenor tu kan heheheRe:rombongan kami ni tak terikat ngan jadual, main redah jer janji hajat nak shopping tak terbantut hehehe

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!< HREF="http://www.afkicks.com" REL="nofollow">nike dunk<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: