something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: January 7, 2009

Assalamualaikum…

Hari ni pas antar anak2 ke Kelas Qfa, T balik umah dan dok mengadap pc.. Jenguk2 Friendster dan Fotopages sat.. Then dlm kul 10.30 kuar amik anak2.. Singgah ke kedai beli plastik pembalut buku, MW, skarf rambut Nur dan ada jugak beli hadiah buat Zu dan Kak Anisah.. Janji nak g makan KFC ngan diaorang lunch karang… Blanja diaorang nak celebrate sekali birthday Zu yg ke 28 ari Ahad lepas….

Pas balik ke rumah, balutkan buku2 Adib dan dalam kul 12 gitu suh diaorang bersiap2 mandi untuk ke sek keb pulak.. T antar dalam kul 12.45 tadi dan terus ke KFC.. Berjumpalah T kawan masa bekerja di lawyer firm di Mentakab.. Dia kerja di lawyer firm kat Temerloh pulak.. Dah siap bertukar-tukar no telefon dan kemudiannya T lunch di KFC bersama-sama staff hubby…. Tak berapa seronok sebab Mak Su tak ada sekali.. Kalau tak sure lagi meriah keadaannya.. Hehehee….

13 Responses to "MY DEAR BLOG…."

sempat berjalan2 lagi kak t..seronoknya..🙂

ammvoiii, mama ada friendster ghupernyerrrr.. ehehebtw, thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww

seronoknyerrr

wah jalan je eh… seronok tol..tak sangka ek anak kite seusia hahah….

T, anak2 T sekolah ptg gak kan?? kalau pagi, anta KAFA kat mana ya?? saya ni nak anta haziq..tapi pening.. sebab kalau dia sekolah pagi ok la… ptg ada KAFA kat tadika tmpt Rafiq.. bila dah tukar timing tu, saya tak tau nak anta pi mana.. nanti T bg phone no..nak tanya kot2 ada kekosongan lagi ke..re: rafiq tu yg main2 dgn nur hari tu… bdn dia mmg kecik… tak padan dgn umur 5thn… saya pun rasa cam dia ni mcm bdk2 3thn je lagi..

start sekolah, kak tie pun start busy ngan xtvt hantar & amik anak kan…he he he…

re: kak ti..yong biasa YM time siang..akak nak order ye?? akak email yong..bagi details…

sedapnyer mkn KFC…nak2 dgn kawan2 kan..leh sembang sampai berguling2 hihhiihihihi

ooo…syok nye g antar anak skolahx sabar nak tunggu darwisY g skolah 🙂

arggh sedapnye kak t makan KFC….lieya nak try zinger tower tuuu….mesti sedap….ensem laa adib pakai baju sekolah….he he hehe

bagus le T..walupun bz menguruskan anak..smpt gak..spend time tuk kekwn..nanti banje kty lak ye

>> makin nampak berseri bila dah gunakan blog ni…:D

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!< HREF="http://www.smkings.com" REL="nofollow">nike shoes<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: