something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: January 6, 2009

Assalamualaikum…

Hari ni taklah sebusy semalam.. Rutin amik/hantar anak ke Kelas Qfa/Sek Keb tu kira biasalah…. Skang nilah masa nak relax2 pun.. Sesambil dgr Radio Era… Sesambil dok melangut depan pc nie…

Kalau semalam, kawan T, Emy Omar, mummyezhanerfanedriana masuk berita TV9, hari ni gambarnya pulak masuk paper UTUSAN.. T baca kat utusan.com.my jer.. Nila gambarnya.. Glamer engkau Emy… Hehehe… Meh T glamerkan u pulak kat sini.. Hehehe.. Anyway, selamat bertugas kembali setelah habis pantang dan cuti sekolah baru ni ye Emy… Ez pun rajin tolong mummy dia ya!!

6 Responses to "MY DEAR BLOG…."

wahhhhhhhh!!! emy glemer woo!!! ;P

wah glamer cik emy kita yaa… hehehehe… T, suka dgr ERA ke?? saya dah lama tak dgr ERA.. cam syok dgr HOT la pulak.. tak pun SINAR… kalau pi ktn lak, mesti cari siaran TIME HIGHWAY Pantai Timur…

eh itu kak emy yer… huhuhuh cikgu masuk sekolah….yerlah anak2 dah sekolah ni mesti Tie sibukkan…..Tie linn pun dah lama tak dgr ERA mcm kak aimi… skrg layan Sinar… heheehehehhe jiwa lama aku nie

salam..T..fir..baru msk tadika kemas..thn depn..baru drjh satu..

Alamak..masuk dalam blog ker?ha..ha..ingat best ke masuk paper..tadi pagi2 lagi pegawai dari Pejabat Pelajaran Daerah Alor Gajah dah datang serang sekolah sok pagi Pengarah pelajaran nak turun..haru2..anyway thanks la sebab masukkan gambo kita kat sini ye..peace!!

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!< HREF="http://www.smkings.com" REL="nofollow">nike shoes<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: