something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: January 4, 2009

Assalamualaikum..

Hari ni pas brunch, singgah kedai Kak Long jap.. Amik gambar Kak Long yg sedang berbadan dua tu (6 bulan) dan kemudiannya g beli kasut dan bag sekolah anak-anak.. Sempat bli sepasang kasut untuk T.. Ma pulak belikan sehelai tudung (warna oren) untuk T dan 2 helai untuknya.. Sedap gak pakai tudung jenis gini.. Pakai sauk macam tu aje.. Mudah.. Tak payah nak brooch bagai..

Pas settle beli barang-barang, kami ke hospital.. Mak Su dh buleh kuar dah.. Then singgah di tepi Sungai Pahang.. B nak tengok sangkar ikan patinnnya.. Adalah 2 sangkar berkongsi ngan kengkawannya… Bulan 3 nanti Insya Allah, bulehlah dituai hasilnya…. Kemudiannya, kami g minum makan di kedai Kak Long.. B dan Mak Su makan Nasi Lemak.. T minum air jer.. Selepas minum, terus pulang ke rumah.. Berkemas-kemas dan selepas sembahyang Asar, kami pun bertolak balik ke Kuala Krau.. Singgah di kedai beli air botol 100+ dan Biskut Chipsmore.. Malam ma sediakan makan malam.. T sakit kepala sampai muntah-muntah.. Dalam kul 9.30 T makan nasi skit dan pas tu makan ubat KK dan terus masuk tidur.. Kepala masih berdenyut-denyut.. Sakitnya….

1 Response to "MY DEAR BLOG…"

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!< HREF="http://www.b2bsneaker.com" REL="nofollow">jordan shoes<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: