something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: January 3, 2009

Assalamualaikum….

Pas bangun pagi tadi, bersiap g tapau R0ti Canai 4 breakfast.. Sambil tunggu orang dok bungkus2 tu, T sempatlah pekena segelas Teh Tarik… Ooo, nikmat betul rasanya pekena Teh Tarik dalam hujan renyai-renyai gitu.. Heheh.. Then T g bli lauk untuk dimasak lunch nanti dan jugak bli sesikit barang-barang dapo…. Sampai umah, makan dan Kak Long jugak Abang Long datang ke rumah.. Melawat suamiku yang sedang demam itu.. Dia tak g klinik pun.. Makan ubat demam yang doktor bagi kat T aje.. B mmg payahlah kalau pasal nak jumpa doktor, g klinik bagai.. Takkannya.. Selagi boleh elak, mmg dia elak..

Untuk lunch ni, T masak Ikan Kembung Singgang dan goreng Ikan Kering Plata aje.. Petang nanti g tengok Mak Su.. Tengahari ni dok relax kat umah jer.. Kalau platlet Mak Su ok, petang ni dia buleh kuar spital dah….

11 Responses to "MY DEAR BLOG…"

hai Tsuka masuk laman T nigambar makananjehubby T demam ke…hehhehememang le….mcm farahkalau demam jgn harap nak g klinikbaik minum 100plus saje…T, farah tgk anak-anak T dah besar…T x mau baby lagi ke T..hihiiiii

hubby kak tie demam ker?cepat sembuh tau….hubby kak tie sama ngan hubby zana, bab2 nak gi klinik kalu demam mmg payah….selagi dia boleh bangun gerak selagi tu ler dia buat dono jer …….kalu dah x larat nanti, baru ler sibuk nak makan ubat……he he here : kak tie, minyak baby j&j mmg dari kecik zana letak kak…tp minyak tu buat rambut batrice perang ler kak…he he he …zana letak minyak subur rambut mustika ratu & minyak bijan jer tu…

hai T…. sihat ker….hubby demam yer… suh dia rehat byk2.. tapi org laki bukan cam kita kan…susah tol nak gi kinik..sedapnya ikan singgang tu… feveret linn..tapi sejak kawin tak pernah masak sbb hubby tak suka.. so kalu tingin nak mkn kenalah balik kg…. hehehe ke T nak tolong masakkan utk linn..

salam T’hubby T demam ye..semoga cepat sembuh…

Hi..kita doakan maksu & Bob cepat sembuh ye..Re;Memang busy la tak lama lagi..duduk atas jalan je la saya ni nanti dok menguruskan ez & erfan lagi..he..he.. psst..kalau bukan musim dia memang susah nak cari ketam tapi kat kg lan takyah tunggu musim memang ada memanjang..tepi pantai la katakan..

eikk takutnya..skrg ni sana sini denggi..alhamdulillah T dah ok…bie T tu sama dgn saya..kalau bleh elak klinik mmg elak kaw2 punya…

salam T… dah sihat ya… alhamdulillah…hubby T mcm hubby saya gakla…mmg payah nak gi klinik kalau demam.. puas suruh, tak pi gak..dia rela mkn ubat, dok kat umah je… mmg lelaki mcm tu yek??

Salam kak Tie…sihat ker?….ooo hubby kak tie demam ke…dah sembuh ke….

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!< HREF="http://www.smkings.com" REL="nofollow">nike shoes<>

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not < HREF="http://www.jewelryol.com/" REL="nofollow">fashion jewelry<>

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!< HREF="http://www.aoc-power-leveling.org" REL="nofollow">age of conan power leveling<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: