something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: January 1, 2009

Pagi ni breakfast kat Restoran Old Town.. Sempat beli cawan dan piring Old Town….. Pas tu ke Hospital Temerloh.. Amik darah…. Platlet T 111 ari ni.. Semalam 86 jer… T tak perlu ditahan kata doktor.. Banyakkan minum air masak dan air 100 + sahaja.. Esok kena ulang datang amik darah lagi.. Pas tu adik T, Mak Su tiba dari Kuala Krau dengan menaiki ambulance…. Ma T pun ada bersama menemaninya.. Settle hal T, dok uruskan adik T masuk wad pulak.. Platlet dia 50 jer.. Pas tu, jenguk dia kat wad… Singgah lunch kat cafe jap dan terus pulang ke rumah… Sebelah petang g wad lagi… Badan adik T lemah sebab dia tak nak makan.. Dan kalau makan, dia akan muntah-muntah….. Dalam perjalanan banyak, dok redah air hujan pulak.. Hujan sedang lebat menggila.. Singgah beli KFC sebelum balik ke rumah dan kemudian pas solat Maghrib dan Isyak, kami ke rumah kawan pulak.. Ada majlis doa selamat dia masuk ke rumah baru… Siap makan kenduri, kami pun pulang ke rumah.. Sempat minum air masak dan air 100+ sebelum tidur… Daripada kena tahan wad, baiklah aku dok siap-siap minum air tu bebanyak.. Hehhee….

4 Responses to "MY DEAR BLOG…"

lol,so nice

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!

< HREF="http://www.zhefiry.com/balenciaga/" REL="nofollow">balenciaga handbag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/balenciaga/" REL="nofollow">balenciaga handbags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/balenciaga/" REL="nofollow">balenciaga<>< HREF="http://www.zhefiry.com/balenciaga/" REL="nofollow">balenciaga bags<>

< HREF="http://muse25800.blog.com/" REL="nofollow">muse25800<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: