something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: December 31, 2008

Assalamualaikum….

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2009….. Aku bakal menempuhi tahun ini bersama angka umur yang ke 30 tahun.. Aduhai.. Tua ke diri dah rupanya aku nie… Hehehe… Agak-agaknya apalah pulak corak cabaran yang bakal aku tempuhi nanti? Harap-harap ianya yang baik2 dan manis2 sahaja.. Kalau boleh tak mahu sakit2 atau yang berkaitan dengannya.. Nak hidup sihat dan bahagia saja bersama keluarga dan rakan-rakan… Semoga aku akan menjadi insan yang lebih baik berbanding yang sebelumnya.. Menjadi seorang isteri, umi dan anak yang setia dan penyayang kepada suami, anak-anak dan ke dua ibu bapaku.. Semoga hidup terus diberkati, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan kekal bahagia bersama-sama yang tersayang…. Insya Allah…

9 Responses to "MY DEAR BLOG…."

happy new year to u too… semoga segala azam akan tercapai..amin… dan get well soon..😀

selamat tahun baru kak tie sayangsemoga tahun ini lebih baik dari tahun yg sudah2…zana doakan akak sentiasa sihat ok……and….ceria2 selalu…kak tie, belum tua lagi ler…baru jer 30 belum 40 ler…..cun lagi tu

Happy New Year..Get well soon ye..kita doakan maksu pun cepat2 sembuh dari denggue fever & cepat2 boleh discharge dari hospital..take care

salam mama….umur mama muda lagi tuh. selamat tahun baru

cool blog

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!<>Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

< HREF="http://www.zhefiry.com/ladiesbags/" REL="nofollow">clutch bags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/ladiesbags/" REL="nofollow">ladies bags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/mulberryhandbags/" REL="nofollow">mulberry bag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/mulberryhandbags/" REL="nofollow">mulberry handbags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/mulberryhandbags/" REL="nofollow">mulberry handbag<>

< HREF="http://fife25800.blog.com/" REL="nofollow">fife25800<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: