something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: December 19, 2008

Assalamualaikum..

Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran anak ke 2 T, NUR NISRIINA HUWAIDAH BT. AHMAD BUKHARI yang ke 6.. HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY DEAR! I LOVE YOU SO MUCH! Semoga anak Umi ni terus dipanjangkan usia dan happy-happy selalu ok! (tapi janganlah notty2 sangat ye dear! nak masuk darjah 1 dah next yr! orait sayang.. hehee…) Umi doakan anak umi menjadi anak yang solehah dan boleh jaga Umi bila Nur dah besar nanti.. Insya Allah… Muah.. Muah….

10 Responses to "MY DEAR BLOG…"

Happy Birthday Nur..semoga menjadi anak yang solehah & berjaya dalam pelajaran..luv u muaaah

allah selamatkan kamu 3xselamat harijadi tuk..NUR NISRIINA HUWAIDAH..semoga menjadi anak yg solehah dan taat kepada ibubapa..amin..t sehat ke..

Happy Birthday Nur…. semoga jadi anak yang soleh

Happy Birthday Nur…. semoga jadi anak yang solehSehat selalu..

happy birthday nur… semoga menjadi anak yg solehah.. nur ni mmg comel…. suka auntie tgk tau… rafiq pun mcm suka je dpt jumpa nur ari tu..

Happy Birthday NUr.. auntie doakan semoga Nur menjadi anak yang solehah….

cool blog

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not < HREF="http://www.jewelryol.com/" REL="nofollow">fashion jewelry<>

< HREF="http://longing25800.blog.com/" REL="nofollow">longing25800<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: