something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: December 16, 2008

Assalamualaikum…

Rindunya pada blogku ini.. Namun keterbatasan waktu tidak begitu mengizinkan T dok mengadap pc lama2.. Cuma T ada uploadkan gambar-gambar dan cerita-cerita selama kehilangan T semenjak 5 Disember lalu.. T dan family sihat alhamdulillah.. Cuma, entahlah ye.. Agak sibuk je kebelakangan ini.. Nak jenguk kawan-kawan di “rumah” masing-masing pun masih belum sempat lagi.. T harap kawan-kawan pun sihat seperti T jugak ye! Insya Allah, pas ni agak tak sibuk skit.. T janji melawat kawan-kawan semula.. Macam dulu-dulu tu.. Hampir setiap hari kita berhubungkan? Apa-apa pun pada yang sudi, nak tahu aktiviti T baru-baru ni.. Apa lagi, silalah jengah di Fotopages T tue.. Terima kasih….

12 Responses to "MY DEAR BLOG…."

salam T..Sehat ke..nanti free kty jenguk fp T .ye..tgh bz gak nie

Ruzi..tu la budak2 ni masa kecik2 ni je jerih sikit kan..dah besar senang dah..macam ruzi & anak2 tu senang dah nak berjalan..Re:Datang la kami ada je kat umah..Kalau Edriana tak ok lagi maybe Ahad baru nak balik Seremban tapi kalau dah ok tak jadi la..datang ye..nanti ada rezeki kita jumpe

salam kak tietulah….lama kak tie x update blog….zana nie nak ke fp dah agak malas sikit…he he he….so, kena gark ler tunggu kak tie update kat blog nie…alhamdulillah kak tie sihat….adib & nur pun sihat…lega rasa….yelah, cuti sekolah kan…tu yg kak tie busy tu kan….anak2 ada kat umah…

Salam T…..harap sihat je. x pe ader masa dtg arr jenguk member2. Lyn pun busy gak sekarang nie maklum lah dah last year macam2 nak buat🙂🙂

hi t biasa lah kesibukan x pernah lari dr kita…heheeh..p kita cari ruang tuk diri kan….

itulah linn duk tunggu hapdet blog nie….linn dah jadi zana dah mals nak ke fp hehehehhe

kak, rindu nk baca blog akak..td p tgk gambar kt fp akak..meriah betul.puas tgk

cantiknyer gambar2 nie…

i agree your idea ! very nice blog

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!

< HREF="http://www.zhefiry.com/prada/" REL="nofollow">prada bags<>< HREF="http://www.zhefiry.com/prada/" REL="nofollow">prada wallets<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradabag/" REL="nofollow">prada bag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradabag/" REL="nofollow">prada handbag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/pradabag/" REL="nofollow">prada handbags<>

< HREF="http://liver25800.blog.com/" REL="nofollow">liver25800<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: