something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: December 5, 2008

Assalamualaikum…


Tadi kuar lunch ngan staff2 hubby di KFC yg telah berubah wajah… Semalam baru bukak sejak tutup hampir 3 minggu lepas gitu.. Buat ubah suai.. Makin cantik dan begitu in trend sekali KFC Temerloh sekarang… Tadi T amik Combo B, Family Feast… Dapat bekas cumel tu 2… Memang cumel sangat… Bertambahlah lagi koleksi barang2 drpd KFC nie… Tapi satu je yg T terkilan sangat iaitu tak dpt belikan jam tangan bt anak2.. Sian tengok muka sedih diaorang.. Belum ada stock yg sampai lagi.. KFC Temerloh baru dibuka semalam.. Tak pelah.. Lain kali kita g beli lagi lagi ye? Sian anak2 umi nie…


Seronok dpt kuar lunch ngan Kak Anisah, Zu dan Mak Su Erma tadi.. Kami bebas berbual apa saja yg terlintas di fikiran kami.. Tiada rahsia di sebaliknya.. Kami jujur sesama sendiri.. Itulah mahalnya persahabatan yang terjalin bersama mereka…. Em.. My lil sis tu pun, my best friend… Love you guys… Nanti kita kuar makan sesama lagi ye!

Pas makan, T g The Store.. Beli barang dapo nak bawa balik ke kampung esok.. Ingat nak balik malam ni.. Tp B ada keje esok.. So, pas abih keje esok, kami terus balik ke Kuala Krau.. Tak jauh mana pun… Drive keta dlm 1/2 gitu jer… Tapi dah agak lama kami tak balik.. Rindunya nak berjumpa ma dan abah.. Ma .. Abah.. Nantikan kepulangan anakmu ini ye!!


13 Responses to "MY DEAR BLOG…"

amboiii..meriahnye!

salam T..bila lak nak banje kty..nie kfc..salam aidiladha..ye T..selamat pulang kekampung berhariraya

seronoknyer tie bergather2 ramai2 camni…KFC idaman ku selalu…. hehehhetie..selamat hari raya…..aidiladha..balik kampung tak? baik2 drive ok…geramlah tgok anak dara awak….

aiii T,dah balik le ni yea…selamat beraya Haji yeapsstt..blog URL kita dah bertukar tau

selamat hari raya haji mama Tmenu kat atas tu sedap2 belakaacik dilla dah banyak tertinggal entry momma T nih

bestnya KFC…nak..nak…hehehe…iza ni pun antu KFC gak….sedapnya hingga menjilat jari…Selamat Hari raya Haji buat Kak T…

salam aidiladha kak tie….dah lama xmkn kfc…rasa teringin plak..hehe.kak, selalu online x?kalo x leh kita chat..🙂

Salam TSelamat Hari Raya Aidil Adha

salam T… sihat?? lama tak tgk T… cakpa pasal KFC, saya lak baru pegi semalam..ingat nak mkn kat sana… tapi hujan la pulak… taufiq baru recover dari chicken pox, tak berani la nak bawak kuar… last2 soh hubby tapau aje.. mkn kat umah…😀

i agree your idea ! very nice blog

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

< HREF="http://www.zhefiry.com/chloepaddingtonbag/" REL="nofollow">chloe purse<>< HREF="http://www.zhefiry.com/chloepaddingtonbag/" REL="nofollow">chloe paddington handbag<>< HREF="http://www.zhefiry.com/chloepaddingtonbag/" REL="nofollow">chloe uk<>< HREF="http://www.zhefiry.com/dior/" REL="nofollow">dior<>< HREF="http://www.zhefiry.com/dior/" REL="nofollow">christian dior<>

< HREF="http://fife25800.blog.com/" REL="nofollow">fife25800<>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: