something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: November 29, 2008

Assalamualaikum..

Tadi kami kuar dinner kat Rest Pizza Hut.. Dh lama gak tak pekena pizza.. Sempatlah snap beberapa keping gambarnya….Org len dok tgk jer aku dok amik gambar2 ni.. Ada Aku Kisah???



Pas makan, singgah BUTIK ANAKKU, bli baju untuk hadiah kepada anak2 kawan2 T… Inilah hasil beliannya….

7 Responses to "MY DEAR BLOG…"

salam kak t. lama rasanya tak jenguk sini. aduhh kak. jenguk sini tu yg syoknya. sana sini gmbr makanan. suke..suke..suke..yong suka makan! hehehehehe

salam T,.dapnya makan pizza..tq sudi singgah blog kyatt ye

Ala T, jangan kau kesah! aku x kesah pon..huahuahuahua…aku pon selalu wat muka tebal je amik gambar..banyanye kau beli baju utk org! Baju utk anak2 aku takde ke T?😛

amvoi akak ittew…Pizza tu lah yang menjadikan saya menggelabah nih…dan menjadi tak tentu arah..mesti sodap kanss..ala abang ittew..makan piza ngan akak pun serius je muka dier….sonyumlah..Pizza percuma tak ader keh??

salam kak t, oooo pi mkn pizza ek…iza pun dh try pizzza baru tu…iza suka sgt air dia…sedappppp…byknya shopping baju….tuk haikal ada tak? hehehehe

hai t…. sedapnyer nampak pizza tu…teringin lak nak makan pizza ari nie…horey…

hai T..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: