something to talk about…

MY DEAR BLOG..

Posted on: November 26, 2008

Assalamualaikum….

Inilah dia…. SAYA…..

10 Responses to "MY DEAR BLOG.."

warghhh… wajah pelbagai variasi… hehehheee…Thank’s T.. hari nie saya dah kerja dah..sebab esok boss nak meeting..

Wajah T yang tomei….🙂

hi t..sorry for late replying ur comment..a’aa ct 4th ni balik mesia for good.tgh bz mempacking time ni..a lot of thing to let go n to pack..perghh..tarian ala2 bollywood tu ek?x dak lah t kt bangla ni..

yeyeyye kukenal itu ko tie… hehhehehehTie kan lin ado bg award tu apasai tak amik.. huhuhuhuhhuhuh majuk nie….tie linn berkenan sungguhlah dgn kosi rotan tu…mana beli?

T…salam…sori lame baru leh reply komen kat blog T ni..sori bangat yea…sbenarnye konfius sket nak leave komen kat blog mana…ada 2 kan?pasal nuffnang tuT just register..mana ambik html URL and tempek kat blog T..T nak letak kat header ke…side bar ke..tu semua bergantung pd T..x kena bayar..sbb kita yg iklan kan iklan kat blog kita…so, diorg akan bayar on certain base..T kena baca semua tu kat FAQ nye…farah pon NEW lagi..baru seminggu guna benda tu…x tau menatang tuh bayar kita berapa byk…hehhehejust try jer…bukan mengharap bayaran yg tinggi hehehhe

t…kat blog kite ade award utk awk!!!mukn awak dah dpt sblom ni tapi kite nak bagi gakkk heheh

yea…iza tau tu kak T hehehe..manis orangnya…cuma belum penah ketemu lagi🙂

hai tie..nice blog…tie rajin update blog la….kita malas skit..terhibur baca blog tie ni…anhyway kita linkkan blog tie kat kita punya page yea….

salam perkenalan untuk t.. dari iburizqihttp://rizqihamizan.blogspot.com

eeh..ni En3 dari wanita ke wanita aje ke? lelaki boleh beri laluan ke?saya lalu dan singgah sebentar..boleh Yek…amvoi sayer suka sangat tengok gamvar yang kat tepi pantai tu yang duduk bawah pokok ittew laar…glamours kanss…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: