something to talk about…

MY DEAR BLOG…..

Posted on: November 25, 2008

Assalamualaikum….

SNAP WORK STATION, TAGGED BY WILDA

Inilah dia tempat T dok ngabihkan masa 4-5 jam sehari… Tempat ni bulehlah dikatakan magic tau…. Pasai apa?… Pasai dapat jumpa u all semua!!! Hehehee.. Tq di atas persahabatan yang terjalin di antara kita…. Muaaxs……

Tadi kuar g bli barang dapo skit.. Malamnya T cuma masak Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak dan jugak goreng ayam dari AYAMAS….

5 Responses to "MY DEAR BLOG….."

ok.passed!ikan patin huhuhu…raya aji ni mintak2 dpt le balik…leh mkn lagi!

wsalam t.T..Takde petua..cuma kena anggap anak2 tu cam kawan2 jer.alamak..lapo lew tgk ayam goreng tu..kena kuar sat cari.bye T

sedapnyer ikan patin masak tempoyak tu…hu hu hu….bila nak merasa ikan patin tempoyak kak tie nie……

waduh sedapnya ikan pating nimakan ngan nasi ajer pun dah cukp kan la….Workstation tu antara tempat yang paling harus dijaga…..disinilah tempat kita melepas IDEA. Duniaku..komputerku;-)

lapar terus tengok makanan tuu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: